Mám ísť už do nemocnice?

aloana
1. aug 2016

Ahojte, prosím poraďte mi,z zajtra začína 40 tt....dnes poobede som začala mať tlaky dolu v podbrušku, v podstate nepretržite a sem tam silnejší stah alebo pichnutie....tak som si dala sprchu,bola som sa prejst ale neprestalo to....skúšala som si merať interval ale keďže je to v podstate stále,neviem čo mám merať....a tiež to nie je ukrutná bolesť no je to silnejšie ako inokedy...mám ísť do nemocnice,či ešte počkať ako v noci....?

lukrec
1. aug 2016

Choď, radšej zbitočne, ako potom neskoro a problémy, alebo zavolaj doktorovi, alebo na pôrodnicu, kde chceš ísť rodiť a poraď sa .

lukrec
1. aug 2016

Mne povedali v pôrodnici, že pôrod začína, že máš pocit, že Ti treba kakať a cikať. či to pomôže, a tiež pocit tlakov.

aloana
autor
1. aug 2016

Tlaky v podbrušku mam uz asi od 18:00 a dost silné...idem si dat vaňu a ak to neprejde utekam do pôrodnice...

6mia6
1. aug 2016

@lukrec
@aloana tlaci sa ako keby sa slo cikat a kakat.
Porod zacina kazdej inak. Ja som to mala ako silnejsie menstruacne bolesti, potom len taky tupy tlak... kamosku prehanalo atd... ak to neprechádza radsej by som šla

nikuskao
1. aug 2016

Ja som rano vden porodu vstala a vedela som ze ten den pojdem rodit. Mala som tuez nehake take divne tlaky ako ty pises a doobedu mi odisla zatka. Doobedu som mala aj tri slabsie kontrakcie. Potom poobede o tretej uz prisli pravidelne 5 min. kontrakcie ...nie moc silne. Tak vtedy som uz isla....

pillipilli
1. aug 2016

Ahoj chod radsej nech ta pozru,ja som rodila tak ze mi odtekala pomali voda. Samozrejme som si precitala na internete tie najhôzostrasnejsie scenare a to ma nakoplo a isla som. Bolo mi jedno ci ma poslu domou,chcela som len vediet ze babo je v poriadku. A nechali si ma,vraj to sice este nevyzeralo ale zacala som rodit. Samozrejme nabralo to neskorsie grady. Tam som uz nepochybovala ze rodim 😵

aloana
autor
3. aug 2016

Ahojte,tak zase niečo nové....dnes mi odišla hlienova zatka,cca o 14.00... tlaky sú silnejšie,no pravidelne neviem keďže mám pocit,e ich cítim stále....tak čakám a uvidim,ci pojdem či nie ....

aloana
autor
23. aug 2016

Tak mám to za sebou,dcerka sa narodila 8.8.2016 o 00:09,50 cm. a 3200g.... 🙂

puklica13
23. aug 2016

@aloana gratulujem 🙂 a vela stastia a lasky zelam..

ivankalaco
23. aug 2016

Gratulujem a želám veľa veľa veľa šťastíčka 😉

lenula57
6. nov 2016

Ahojte dievčence viem že ma niektoré vysmejete že som druhorodicka a že by som to mala vedieť..ale pri prvom mi vyvolávali tak neviem presne ako sa prirodzený pôrod začína..Prosím Vás mám ísť už do nemocnice keď mi otiekla zátka úplne a mám taký priesvitny výtok s krvou?..a začínajú mi jemné bolesti alebo čo to znamena?..ďakujem Vám za vase rady a aj skúsenosti

ena1903
6. nov 2016

@lenula57 Priesvitny vytok s krvou neviem,co znamena,ale pre odidenu zatku a jemne bolesti by som este nesla.Tipla by som si,ze to zacina,ale co budes sediet hodiny zbytocne v porodnici...Sleduj sa,neskor sleduj interval kontrakcii a chod,ked uz to bude fakt boliet.Drzim palce 🙂

burka8
6. nov 2016

Ja som išla. Ale ja mám streptokoka, a musela som dostať infúzie (antibiotiká) . Pri prvom pôrode celí deň mi odtekavala voda, ale len v kvapkách, bolesti som nemala. Išla som do nemocnice okolo ôsmej vecer, dcéra sa narodila o tretej ráno. Pri druhom mi v noci niečo viacej odtieklo, preto píšem, že niečo, lebo v nemocnici tvrdili, že to plodova voda nebola, možno zvyšok hlienovej zátky. Do nemocnice som išla o polnoci. Bolesti som začala mávať asi o jednej, aj krvácať som začala. Dcéra sa narodila ráno o 8,40. Pravdepodobne ti pôrod začal. Ale, či ísť hneď do nemocnice, to ty máš vedieť. Záleží aj od toho, koľko je od vás nemocnica.

lenula57
6. nov 2016

@ena1903 ďakujem už mám každých 6 minút kontrakcie a dva krát som bola už na WC..

lenula57
6. nov 2016

@burka8 aj ja mám streptokoka fu musím ešte zobudit mamu nech je so synom..No tak dakujem za rady

burka8
6. nov 2016

Tak radšej choď. Nebude potom príjemné ležať na infuziach pri väčších bolestiach.

burka8
6. nov 2016

Držím ti palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre