Mám ešte ísť na CTG?

2. sep 2022

Ahojte prosím vás som prvý termín porodu som mala v nedeľu a druhy v utorok a v pondelok som bola na pasoch tam bolo všetko v poriadku
Ako často tam chodiť keď som po termíne už lebo tam mi nikto nepovedal či sa mám dostaviť ešte či nie a som prvorodička takze neviem a poradňu mám až v utorok u svojho gynekológa

jaskolka
2. sep 2022

V utorok chod normálne na poradňu. A je kľudne možné, že dovtedy už porodís a poradňa už ani nebude.Ja som mala termín Ctg v stredu a v pondelok večer už začal pôrod.
Po termine väčšinoz zvyknú na pásy objednávať cca každé 2-3dni,alebo už objednajú na vyvolávanie, ak je to dlhšie.

autor
2. sep 2022

@jaskolka takze keď som bola na ctg teraz v pondelok a nepovedali mi nič otom aby som prišla ešte tento týždeň tak tam nemám ísť že 😇?
No dúfam že už do utorka porodim

jaskolka
2. sep 2022

Pôjdeš normálne na poradňu, ak dovtedy nepôjdeš skôr na pôrodnú sálu 🙂. Keby hocičo sa ti dovtedy nezdalo, tak normálne rovno na gynekológiu už, ani nie za svojím gynekológom, ale na oddelenie.
Ja som syna prenášala, preto som chodila každé dva dni na pásy, lebo som nechce ísť ležať na oddelenie. A vždy mi povedali, že keby dačo, (slabo cítim pohyby, bolesti, tlak, hocičo) nech ihneď prídem na oddelenie.
Pri dcére som mala len jedno ctg, viac som nestihla, keďže sa narodila 2 týždne pred termínom.

autor
2. sep 2022

@jaskolka len ja už prenášam 3 dni

jaskolka
2. sep 2022

Tak pre vlastny pokoj zavolaj svojho gynekológa, možno ti povie, že zase chod na pásy, alebo uvidíš,čo navrhne.
Moja robí tak, že keď neporodís na termín, už posiela na kontroly len do nemocnice do rizikovej poradne, dá lístok že žiada o prevzatie starostlivosti o rodičku z dôvodu prenášania a oni si to už riadia.
Ale všade to môže byť inak.

autor
2. sep 2022

@jaskolka idem mu skúsiť zavolať 😇

autor
2. sep 2022

@jaskolka Tak asi mu nezavolám má dovolenku 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre