Dnes v noci mi zacali bolesti krizov, ptesne take ako tie menstruacne... Ale insie ma nebolu, odhliadnuc od toho ze nemozem chodit uz dlhsi cas kvoli pretrvavajucim bolestiam v panvovej casti a pocitu ako by som mala mat.hnacku ale zatial nemam. Myslite ze sa to uz blizi??? Dakujem za vase prispevky.
@blska381 37. Tyzden
@janluk29051 tak uz sa telo asi pripravuje,ale moze to trvat aj dlhsie,asi je to nieco ako poslickovia
@janluk29051 bolesti mas pravidelne? Skusila si teplu sprchu?
@majka99999 praveze nemam.bolesti ktore sa opakuju. Tie bolesti ale take miernejsie mam stale a rovnake.
@janluk29051 tak to budu skor poslickovia, ked je to take pobolievanie ako pred MS
@majka99999 a ti su kolko pred porodom? Vypytujem sa lebo som prvorodicka a nejak neviem co ma caka...
vycitis ked pojde do tuheho ale potrod sa zacina bud odtecenim vody co sa u mna nestalo alebo bolestami v podbrusku a tlakmi... aj tlakom na konecnik
@janluk29051 to mozes citit aj mesiac pred porodom. Na poradni ti povedia, ci sa otvaras
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No moze byt,v ktorom si tyzdni? Ja som mala najprv hnacku a krize ma boleli poslednu noc pred porodom