Ahojte. Je to pravda,že keď vás začnú bolieť kríže tak sa blíži pôrod?Mňa už bolia tretí deň,tak či to už mám očakávať? A ak áno tak za ako dlho (dní zhruba)??? Ďakujem 🙂)))
mna začali bolieť kríže ked už som aku taku váhu mala 😅 a bolia dodnes, neviem či mám niečo vyskočené alebo čo. ale je to hrozné
mna bolia uz treti rok co som tehu......
toto urcite nie je to prave pre zacinajuci porod, pretoze nase bruska, su velke, cize krize bolia uplne kazdu...
kebyze ti odide hlienova zadka, praskne plodova voda, alebo mas kontrakcie pravidelne, tam by som sa asi zacala obavat 😅
dokonca ani tvrdnutie bruska, a poslickovia, menzes bolesti, a vsetko okolo bolesti panvy a brucha, t este nezarucuje, ze zacina urcite porod...
maminy tvrdia, ze, ked to zacne spozname to vsetky, tak som zvedava aj ja 😀
no, ale na druhej strane, ak ju cele tehotenstvo neboleli, a teraz par dni pred terminom zacnu, tak podla mna, mozno aj ano,...
ja napr. nemam nejake velke brucho, pribrala som fakt vela...
ale krize ma neboleli ani raz...keby prisla nejaka intenzivna bolest krizov, mozno by som si aj ja myslela, ze to prichadza....tak uvidime...ja cakam tiez...
mna neboleli cele tehotenstvo, az ked som uz lezala a mala kontrakcie, tak zacali boliet aj krize...
Nie mňa kríže boleli skoro celý 3 trimester. Pôrod môžeš čakať každým dňom tak či tak ja som rodila v 37 tt a začalo sa to krvácaním.
Mna bolia krize uz druhy den. Cele tehotenstvo ma vobec neboleli a zrazu z nicoho nic ma zacali. Ze by porod?
Ako to nakoniec dopadlo? suviselo to s bliziacim sa porodom?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No neviem, mna boleli cele tehu! U kazdeho inak.