Ahojte tyzden v kuse ma bolia krize .. a teraz dva dni v kuse vobec nemozem spat vcera som bola u gynekologa a ten mi povedal ze 1cm je u pochvy hlavicka a termin mi vychadza 29.1 a tak dneska som sla do nemocnice Lebo gynekolog ma poslal tak sla som tam a vysetrily a povedaly mi ze to su male bolesti no a ja mam take ze nemozem v noci spat a nic mi nepomaha uz druhy den nemozem spat kazdych 3 min mam bolesti co mi moze pomoct ;(
@saljakova ale to je normálne, veď už o chvíľu budeš rodiť, ako radia predo mnou - masáže na uvoľnenie, dať si viac vankúšov pod nohy, nech ich máš trošku vyššie, na úľavu v krížovej oblasti, už veľmi nestáť na mieste, viac posedávať, polehávať na boku, brucho podopreté, nohy trošku skrčiť, proste hľadať najlepšiu polohu ako uľaviť krížom....pred nedávnom si tu mala príspevok, že Ťa bolí pohl.styk, počítam že už asi teda nesúložíte, keď už Ťa bolia aj kríže, či ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@saljakova muž nech ti masíruje kríže