Mám 9 dní do pôrodu a bolia ma kríže

saljakova
20. jan 2017

Ahojte tyzden v kuse ma bolia krize .. a teraz dva dni v kuse vobec nemozem spat vcera som bola u gynekologa a ten mi povedal ze 1cm je u pochvy hlavicka a termin mi vychadza 29.1 a tak dneska som sla do nemocnice Lebo gynekolog ma poslal tak sla som tam a vysetrily a povedaly mi ze to su male bolesti no a ja mam take ze nemozem v noci spat a nic mi nepomaha uz druhy den nemozem spat kazdych 3 min mam bolesti co mi moze pomoct ;(

dominika6
20. jan 2017

@saljakova muž nech ti masíruje kríže

saljakova
autor
20. jan 2017

@dominika6 ale on mi masiruje ale ajtak mi to nepomaha

mattkapd
20. jan 2017

@saljakova skús teplú sprchu ak nepomaha skús si dát tabletku magnezia a ak aj napriek tomu nepomôže išla by som do nemocnice a nech tam somnou volaco spravia..

dominika6
20. jan 2017

@saljakova nech ti ich masíruje aj 2x denne,jemne s nejakým olejčekom,potom si na kríže môžeš dať aj obličkový pás,je to z ovčieho rúna a super to zahreje a uvolní bolesť..

libawet
20. jan 2017

@saljakova ale to je normálne, veď už o chvíľu budeš rodiť, ako radia predo mnou - masáže na uvoľnenie, dať si viac vankúšov pod nohy, nech ich máš trošku vyššie, na úľavu v krížovej oblasti, už veľmi nestáť na mieste, viac posedávať, polehávať na boku, brucho podopreté, nohy trošku skrčiť, proste hľadať najlepšiu polohu ako uľaviť krížom....pred nedávnom si tu mala príspevok, že Ťa bolí pohl.styk, počítam že už asi teda nesúložíte, keď už Ťa bolia aj kríže, či ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre