Mali ste zápal maternice po pôrode?

ivianocka
5. nov 2012

Ahojte. Zajtra nastupujem do nemocnice, ze vraj asi zapal maternice(ani srnky netusia co ale mi vlastne skutocne je), mam 40 teploty.....Som tri tyzdne po porode.Co ma tam caka? Mate s tym nejaka skusenost? Ako dlho ste s takouto diagnozou boli v nemocnici?

zuzi0911
5. nov 2012

Ahoj neviem ale nezostalo v tebe kusok placenty? Viem ze aj z toho su teploty ale myslim ze aj krvacanie tak neviem no drzim palce aby si bola ok.

janka_ipolti
5. nov 2012

Mňa pustili štvrtok z nemocnice a v sobotu som dostala vysoké teploty. Pondelok hneď ku svojmu gynekológovi som bežala a prvé čo bolo či nemám zápal prsníkov lebo som kojila, ale to bolo v poriadku a na sone zistil, že vo mne zostalo cca 2cm placenty, hneď mi dal nejakú injekciu aby som začala krvácať a rozháňali mi to 3 týždne injekciami, takže našťastie nebola žiadna nemocnica, ale mala som na mále. Neviem ako ty? Ale ja som mala strašne rýchly pôrod, nestihli ma ani nastrihnúť a ani klistir dať a bola som strašne dotrhaná a v nemocnici mi dávali nejaké čípky. Držím palce a hlavne veľa veľa zdravia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre