Ahojte. Zajtra nastupujem do nemocnice, ze vraj asi zapal maternice(ani srnky netusia co ale mi vlastne skutocne je), mam 40 teploty.....Som tri tyzdne po porode.Co ma tam caka? Mate s tym nejaka skusenost? Ako dlho ste s takouto diagnozou boli v nemocnici?
Mňa pustili štvrtok z nemocnice a v sobotu som dostala vysoké teploty. Pondelok hneď ku svojmu gynekológovi som bežala a prvé čo bolo či nemám zápal prsníkov lebo som kojila, ale to bolo v poriadku a na sone zistil, že vo mne zostalo cca 2cm placenty, hneď mi dal nejakú injekciu aby som začala krvácať a rozháňali mi to 3 týždne injekciami, takže našťastie nebola žiadna nemocnica, ale mala som na mále. Neviem ako ty? Ale ja som mala strašne rýchly pôrod, nestihli ma ani nastrihnúť a ani klistir dať a bola som strašne dotrhaná a v nemocnici mi dávali nejaké čípky. Držím palce a hlavne veľa veľa zdravia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj neviem ale nezostalo v tebe kusok placenty? Viem ze aj z toho su teploty ale myslim ze aj krvacanie tak neviem no drzim palce aby si bola ok.