Mali ste niektorá silných poslíčkov v pravidelných intervaloch??! Ja som mala asi v 10minutových, tak sme išli do pôrodnice,lebo sme si mysleli,že už je to tu! Tam mi dali infúziu,bola som tam dve noci a s tým,že sa neotváram ma pustili domov! No prišla som domov a znova....najskôr po nejakých 20minutách, potom 10min.....ale je to také zvláštne, prejde to a na 10minút som v pohode! Chcem len vedieť,či s tým máte niektorá skúsenosť
mala som posledne 2 tyždne, nakoniec mi odtiekla plodová voda a do pôrodnice som prisla otvorena na 5 prstov.
Mala som i po osem min. A ani tepla sprcha nepovolila. Čakala som však az na tie 5 min. Tie však neprisli
@ninus29 ahoj ... ja som už ležala v nemocnici ako potermínová .... no keďže som bola po prvom cisárskom tak mi nemohli pichnúť vyvolávačku ale dávali mi len také štipľavé injekcie a čípky do pošvy .... v piatok nič, v sobotu už som začala cítiť kontrakcie ..... lekáry celý šťastný, že mi nemusia robiť ďalšiu sekciu a ja tiež, že budem mať manžela pri pôrode .... začala som ich cítiť okolo obeda a večer koniec .... a bolo po kontrakciách ... ešte aj CTG mi ukazovalo, že sa kontrakcie každou naseldujúcou zväčšujú a nakoniec som ich prespala 😀 ... v nedelu mi dali ďalší čípok .... zase som sa začala cítiť kontrakcie ale teraz oveľa silnejšie ... boli už každých 10 - 15 minút ... lekárka na nočnej mi vravela, že ráno o 5-tej rodín a konečne to budem mať za sebou ... a zase nič prespala som to 😀 😀 😀 tak nakoniec ma už nenechali trápiť a v pondelok ráno mi urobili sekciu ... takže ja mám takéto skúsenosti s kontrakciami a poslíčkami 😀
Ja som mala mesiac pred terminom pravidelne kontrakcie-slabsie asi 4 hodiny a potom nic,uplne to preslo a porodila som az o 3 tyzdne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
mala som. daj si teplu sprchu. ak to po nej prestane, su to len poslickovia. ak sa ti len ulavi na bolesti ale konrakcie pokracuju, potom v klude do porodnice.