Ahojte, chcem sa opýtať žienok ktoré mali sekciu kvôli tomu že sa nemohli otvoriť, proste že pôrod sa nedal vyvolať ani oxitocínom, máte skúsenosť že ste druhé už rodili prirodzenne? 🙂
@anka1709 v 2019 som mala porod sekciou lebo porod sa vobec nerozbehol. Tri dni mi porod vyvolavali a nic sa nedialo. V septebmri 2021 som porodila druheho syna prirodzene. Ja som sa dopredu nastavila na to, ze porodim prirodzene a ze sa na porod tesim a podarilo sa 😊. Porod bol uzasny, rychly a bezbolestny 😊. Az na kontrakcie, tie boli neprijemne, akoby mi zakazdym zatali do krizov ale po klystire presli a uz boli len tlaky ale bolest ziadna.
Nie, oba sekciou, nepostupujúci pôrod oba razy , možno keby som rodila tri dni, tak by som aj porodila, ale ktovie či by dieťatko nemalo nejaké následky, oba razy som začínala rodiť prirodzene
@anka1709 prvý pôrod som si vyskúšala prirodzený.nedalo sa išla som sekciou nakoniec. Druhý o dva roky neskôr som sa rovno rozhodla pre sekciu. Neboj aj keby si išla zas sekciou tak tá druha už je oveľa príjemnejšia 🙂 na druhý deň som už úplne normálne behala jazva je jedna nie dve. 🙂 maternica tiež v super stave že dr povedal že ak by som chcela 3tie dieťa tak mám počkať aspoň 3 roky pre istotu ale vzrasty tam neboli po prvej (kázala som mu pri druhej sekcií pripadne vzrasty z prvej odstrániť a pripraviť pripadne maternicu na ďalšie) takže aj keby si musela ísť zase sekciou neboj neni to take zle ako prvý krát 🙂 moj obdiv majú zase každá čo ide prirodzeným. Ja som úprimne kontrakcie absolútne nedávala. Mikrospanky od bolesti medzi nimi.prirodzený skúšať za mna už nikdy viac 😂🙈 zlata sekcia 😂😂😂 a to prah bolesti v iných oblastiach tela mám fakt vysoký.
@anka1709 ako dlho sa ti snazili porod vyvolat?
Nie,obe boli z tohto dovodu sekcie. Kamoska to mala rovnako,ani pri jednom sa neotvorila.
Áno mne dávali ocitocin, ale neotvarala som sa tak ma vzali na cisarak, bol v spinale ale to bol môj druhý pôrod, po 7 rokoch.
Prvý bol tiež cisarsky
@iwesska
@lenuska333
To ste má veru nepotešili, vždy som túžila mat viac ako 3 detičky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@anka1709 prvá dcéra bola 2015 pre nepostupujuci porod sekciou. Druhá dcéra 2019 pôrod začal spontánne, bola som odhodlaná rodiť prirodzene ale opäť nepostupoval a tak opäť sekcia.