ahojte,hladam nejake info. v pol roku maleho som zacala prikrmovat a o 2 tyzdne na to mi prisla prva menstruacia po porode.trva vsak uz 4. tyzden, je sice slabucka, ale spinenie to v ziadnom pripade nie je. Volala som aj gyn, ale objednal ma az na buduci tyzden. Mali ste to tak niektora? Co to moze byt? Ako sa to riesilo? dakujem pekne za kazdu odpoved.
neviem konkretne poradit, ale moj doktor vzdy hovori, ze take dlhe krvacanie urcite nie je v poriadku! preco ta objednal, ved tam chod hned rano ako akutny stav. drzim palce, nech to nic nie je.
No spinenie 4 tyzdne v poriadku nie je, ja by som uz po 10 dnoch bola u lekara 🤐 Skus zatial zvysit svoj prijem zeleza v strave, mohlo by to pomoct.
určite by som išla hneď k dr., veď akútne prípady musí brať hneď bez objednania.
tak toto urcite v poriadku nieje,neber ohlad,kedy ta sestricka objednala,vezmi sa a chod tam zajtra
Súhlasím, zajtra určite choď, nie je to žiadna sranda!
dlhú nie, len silnú, že som sa pomaly z wc nepohla. Ale Tvoj prípad isto nie je ok, ihneď volaj k lekárovi a objednaj sa 😉 držím palce 😉
ahoj, súhlasím s dievčatami, čo píšu vyššie, 4 týždne je už dosť dlho, mal by sa na teba čím skôr kuknúť, špinenie je síce normálne, ale nie dlhšie ako 10 dní...držím prsty 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
A preco nejdete ku gynekologovi?