Mali ste niekto veľké bolesti krížov tesne po pôrode?

nika3136
30. júl 2019

Ahojte

Som po pôrode už viac než rok, ale stále sa mi vynára táto spomienka a hľadám odpoveď či rovnaké skúsenosti
K celkovému pôrodu sa tu nebudem vyjadrovať, ale malá bola priečne a všetky kontrakcie som cítila ako bolesť vystreľujúcu do chrbta. Naozaj som mala pocit, že sa odtiaľ prederie.

Na druhý deň po pôrode ma zastihla taká neskutočná bolesť v krížovej oblasti..... Ani sedieť, ani stáť, ani ležať, bolo mi do plaču od bolesti, keby nebolo Indometacínového čípku, asi by som sa zbláznila.
Máte niekto rovnakú skúsenosť? Pred a ani teraz po pôrode na bolesti netrpím 🙄 neviem to pochopiť

beabelisova
30. júl 2019

@nika3136 tak ono je to normalne, kamoska bola po tazkej nehode a tri roky na to rodila, nechali ju rdit normalne, bolest jej strielala do chrbta, ze nevladala tlacit a museli maleho tahat nasilu, takze tak, je to normalne, ono to je cele poprepajane

nika3136
autor
30. júl 2019

@beabelisova tomu rozumiem, pri pôrode áno, ale po? Nejak nechápem, prečo tak náhla bolesť... A najmä silná

diewcatqoo
30. júl 2019

@nika3136 ahoj, ja som mala pri porode tiez kontrakcie vystrelujuce do krizov a pri tlaceni som pocitila taku bolest v krizovej oblasti, ze kontrakcie boli nic oproti tomu. V nemocnici som vobec nevladala vstat z postele kvoli bolesti krizov, este mesiac po porode som mala problem ist po schodoch. Teraz som vyse 2 a pol roka po porode a sem tam ma este sekne v krizoch, ze sa nemozem postavit z postele, o lahu na chrbte ani nehovorim...
Bola som blba, ze som to neriesila tesne po porode. Ked som vravela este v nemocnici, ze ma bolia krize, kazdy do mna hustil, ze je to normalne po tazkom porode. Mala som viac tlacit na nejake vysetrenia, lebo ocividne to normalne nebolo a nasledky si asi ponesiem uz do konca zivota.

ildiko36
31. júl 2019

@nika3136 ano ja mam bolesti v krizoch..neviem lezat len na boku vylozena s vankusikmy...po 2 .3hod musim vstat z postele a velkrat spim po sediacky..som pri porode dostsla herniu disku L4 a L5😏..mala som take ukrutne bolesti ze porodne som uz ani necitila..

ildiko36
31. júl 2019

@nika3136 daj si urobyt magneticku rezonanciu ked uz nekojis

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre