Mali ste niekto programovaný prirodzený pôrod?

18. nov 2024

Ahojte, zajtra ma čaká programovaný pôrod, tak som zo zaujímavosti chcela vedieť či niektoré s tým máte skúsenosti?

3petka
18. nov 2024

No niekomu tabletka zaberie, niekomu nie. Každá to má inak.

hederamonstera
18. nov 2024

To je vyvolavany porod?

autor
18. nov 2024

@hederamonstera nie medikamentne, ale cez Hamiltonov manéver, balónik alebo “tyčinky/čipok”

hederamonstera
18. nov 2024

Aha, tak neviem ci tam spadam, mne davali nejaku tabletku odspodu (ci to nie je ten cipok)

maryetta
18. nov 2024

@hederamonstera akykolvek zasah do priebehu porodu uz povazujem ja za “vyvolavanie”. Proste co nejde automaticky samo prirodzene. Ale treba tomu pomoct. Tiez som mala cipok resp nejaku tablegu od spodu.

hederamonstera
18. nov 2024

@maryetta tak tak, len tu pise o nejakom programovanom porode

mauduska
18. nov 2024

Mne vyvolali balónikom a nijaký iný zásah už nebol potrebný, rodila som len pri pôrodnej asistentke. Syn sa narodil 23 hodín po zavedení balónika.

vilma7
19. nov 2024

Pri prvom mi zavádzali čipok, a rodila som takmer 14 hodín po. Druhý bol po Hamilton a dieťa do 5 hodín vonku.

banalu
19. nov 2024

Prirodzeny porod to prestava byt vo chvili, ked zacnu do toho neprirodzene zasahovat. Potom je to vaginalny porod.
Kazdopadne. U mna rozbehol porod hamilton.

kiki68
19. nov 2024

Tiez iba vyvolany prostaglandinom. Rychle, ale veelmi bolestive. Pekne to nebolo, vyrazali vsade bez pauzy a neustale som zvracala. Take rychlo a zbesilo

danielittar
20. nov 2024

Ja som dostala čípok o 20h večer, ráno o piatej som sa zobudila na jemné kontrakcie, otvárala som sa veľmi pomaly. Až po 23h večer v ten deň mi odtiekla voda. Otvárala som sa pomaly, malej klesali ozvy. Po oxytocíne kontrakcia na kontrakcii. Dcérka sa narodila až pred druhou ráno.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre