Mali ste nástrih?

kristinka128
31. júl 2020

Baby mali ste nastrih pri porode?

bbebe
31. júl 2020

Nie

sense
31. júl 2020

Nie

sara07
31. júl 2020

pri prvom žial ano, pri ostatných dvoch už nie

kristinka128
autor
31. júl 2020

@sara07 bola to velka bolest? Alebo ako ste to citila?

lenka2710
31. júl 2020

@kristinka128 pri prvom áno, pri druhom nie! A prečo sa pýtaš??

veronikaszabova
31. júl 2020

@kristinka128 v tej chvilke to mas dole vsetko tak napate, vsetko ta boli, ze toto absolutne nevnimas. Ja ani neviem, kedy ma nastrihli 🙂

via88
31. júl 2020

@kristinka128 ja som to vobec necitila, naozaj. To ani neviem kedy, z porodu to zdaleka nebolo to najhorsie a to som sa tiez toho velmi bala. 🙂

nelca0510
31. júl 2020

Mala som.Kedze mi to predtym potreli dezinfekciou,citila som len mierne stipnutie. Nic viac,robili to v case kontrakcie tak som citila tu🙂

heidy222
31. júl 2020

No a poriadny som mala. Necitila som Ani strih Ani sitie, ale tie tyzdne Po tom, pfff

majka2307
31. júl 2020

Ano, pri oboch porodoch ano
A teda nakoniec som sa aj pti druhom roztrhla este a to bolo vacsia bolest ako nastrih. Ten ani necitit

dzulik_
31. júl 2020

Nie 🙏😊

ildiko36
31. júl 2020

@kristinka128 pri prvom ano..pol roka trvalo zahojenie.vedla šitia sa roztrhlo na 4cm😔šikovna dr.....pri druhom pôrode som použivala aniball..bez šitia bez nástrihu a bez poranienia..syn mal 4430g.a 37cm hlavička

martinka13
31. júl 2020

Pri oboch. Ani raz som to necítila. Ani šitie

erika8988
31. júl 2020

@kristinka128 áno aj ja som mala a ani som nevedeka ze kedy. Necitila som to

ildiko36
31. júl 2020

@martinka13 tak to si mala dobru lekarku..pri prvom pôrode som si myslela že vykopnem doktorke oči..bez aneztezi ma začala zasivať😔čo som jej pripomenula mam mesokain 1% v taske ci jej mám to dať?..

angel993
31. júl 2020

@kristinka128 áno, rodila som v nemocnici kde nastrih robia každej, proste 100 rokov za opicami. Nastrih neboli, ale to šitie bolo horšie ako kontrakcie a pôrod dokopy.

angel993
31. júl 2020

@ildiko36 mňa tiež tak šil doktor, a ešte mi povedal že aj by mi dal niečo od bolesti, ale mám veľmi nízky tlak. Tak som nevedela či odpadnem od bolesti alebo od tlaku.

asia83
31. júl 2020

@kristinka128 Áno. Ja som oň žiadala. Mala som veľké deti pri narodení.

elizita
31. júl 2020

Ano, a sitie bolelo viac ako cely porod.

dajana1983
31. júl 2020

Mňa nie lebo som mala na veľké šťastie epiduralku ,nakoľko mi tam ešte maturovali z placentou🤦Ale nástrih som necítila,ako bolo spomenuté pri tých bolestiach to ide ruka v ruke dobromady

thoughtfulweirdo
31. júl 2020

Áno, necítila som to vôbec, len som videla nožnice. Necítila som ani šitie. Zostala mi malá jazva, akurát je trošku citlivá pri holení a pri niektorých polohách pri sexe, ale nič, čo by ma nejako obmedzovalo 🙂 horšie veci mi zostali po pôrode, než nejaký nástrih 😂

sevcikovaa
31. júl 2020

Prvy krát ano 5stehov mala 3,5kg...druhy krat nie mal 3kg

ankare
31. júl 2020

Pri prvom ano, pri druhom nie. Ale necitila som, kedy mi ho urobila.

martinka13
31. júl 2020

@ildiko36 neviem, asi som mala šťastie. Vždy mi to umrtvili. Aj sa mi to v pohode zahojilo. Moja kamoška žije v Londýne. Tam to nerobia. Ma 3 deti a po každom pôrode mi povedala, ze kiežby ju nastrihli. Veľmi sa vždy potrhala a mala veľké problémy. Podla mňa je to individuálne. Ak je lekár ozaj dobrý, nastrihu by som sa nebránila. Lepšie šiť nastrih, ako potrhane

yoxinka
31. júl 2020

Ja som pri prvom mala nástrih, neviem vôbec kedy, ale teda doktorka bola extrémna babráčka, ja som sa aj napriek nástrihu potrhala strašne, šiť ma musel prísť ďalší lekár, lebo ona to nevedela spraviť. Druhý pôrod bez nástrihu, lekárka mi vravela, že všetko super vyzeralo, že ma ani nebude strihať, ale malá sa mi zasekla trochu ramienkom a komplet mi praskla jazva z prvého pôrodu. Ja som mala celé tehotentvo mykózy, liečené, ale vracali sa stále, takže zase šitie, ale tentokrát šitie OK, doktorka super bola. Tretí pôrod trval od príchodu do nemocky do vytlačenia dieťaťa asi 15 minút, tam boli radi, že ma vôbec stihli dotrepať na pôrodný box a vyzliecť, zase tehotentvo so stále sa opakujúcimi mykózami, zase som sa potrhala a zase šitie, ale aj tentokrát šitie ok 🙂.

mima1
31. júl 2020

Bola som pri oboch cvaknuta ale teda necitila som ani raz nic. Pri prvom mi dr povedal ze ide cvaknut ze musi lebo by to zle dopadlo a pri druhom neviem. Robia to podla mna cez kontrakciu. A 1krat som mala 2kriziky a teraz 3kriziky cize celkom pohoda som obisla

meluela
31. júl 2020

@kristinka128 samotny nastrih neboli ak to lekar spravi v spravnom okamihu (resp. ostatne ta boli ovela viac a vsetko ti uz je jedno) ... ale to hojenie potom :-/ pri druhom sa na mna celkovo vykaslali, takze to sa nastrih nekonal a len trosku som sa natrhla a hned som po porode veselo sedela .. po prvom porode som este aj tri tyzdne po porode plakala na zachode od bolesti

alikal
31. júl 2020

mala som, vobec som to necitila, ani sitie, uz na treti den mi vypadavali stehy ako super sa to zahojilo, ako jedina som uz na druhy den sedela normalnr v jedalni na stolicke. kamoska nastrih nemala ani pri jednom dietati a dotrhana bola jak hirosima, este rok mala bolesti pri sexe po porodoch

fazulkova
31. júl 2020

ahoj..no ja a asi nepotesim, len opisem skusenost..pri prvom nastrihli, to som necitila vobec, ale to sitie veru ano..to bol des..hojenie v pohode, po par mesiacoch som ani nevedela..a to som veru nadavala na to..ale pri druhom ma nenastrihli, ale som sa potrhala, smerom hore z ku klitorisu, to som tiez necitila, iba to sitie..a to hojenie bolo zle.. taze za mna, radsej nastrih a to veru som bola pred tym absolutne proti !! 🙂 neboj, bude to dobre, oba porody boli pre mna najkrajsi a najsilnejsi zazitok , verim ze budu aj pre teba a pre kazdu nastavajuci mamicku 🙂

fazulkova
31. júl 2020

@fazulkova a len chcem doplnit, ze som si takmer ista, ze mi pri siti nedali ziadne anestetikum, (sestricka sa pytala primara, ci da mesocain a on ze neeee a ja ze anoooo 🙂) akoze vtedy to naozaj boli, ale ak budes mat to statsie, ze babatko bude pri tebe, tak to ani nebudes vnimat ( ja som zial nemala) drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre