Ahojte, pri prvom porode som mala DIC (Diseminovaná intravaskulárna koagulopatia) takmer som vykrvacala, nastastie to lekari zvladli a som tu. Teraz som znova tehotna, co sme aj chceli, len mam trochu strach, ci sa to nebude opakovat. Mate s tym niektora skusenosti? Rodili ste dalsie dieta po tom, co ste mali DIC. Podla lekara sa to opakovat nemusi, ale zarucit to nevie, a predist sa tomu zevraj tiez neda. Rada by som citala pozitivne reakcie, ziadne fatalne, nech nie som v panike. Dakujem.
@tulka3 no zevraj to je jedno
@anetkaadamko a co sa ti opakovalo? Ta moja diagnoza je, ze som stratila vela krvi, mala som dost velke rany no a telo to krvacanie nedokazalo zastavit, uz nebolo dost krv dosticiek, ci co.
No ja 6 transf...a vies preco sa ti to stalo? Prenasala si? Ako si rodila?
Ja som mala rupturu pri druhom pôrode,davali mi asi 4 transfúzie krvi,rodila som normálne ale nástrih mi nerobili tak možno preto ťa kultúra......mozem ďakovať Bohu že som tu
Ahoj ja som pri prvom mala silne krvacanie neviem ci to bolo DIC ale zacali vsetci panikarit ale potom to dako zastavili..druhe som sla cisarom a tiez som mala vacsiu stratu krvi davali mi infuzky krvi ..tolko moja skusenost..nech to dopadne dobre
Ahoj ja som mala masivne krvacanie ale z dovodu neodlupujucej sa placenty. Stratila som vela krvi a nakoniec som dostala 2transfuzie, tretiu uz som im povedala zenechcem, lebo som utekala za malym do inej nemocnice
fiiha, no to sa teda pripravim na to, ze sa to bude opakovat. Ja som pri prvom prenasala, vyvolavacky a rodila som prirodzene (aj ked malu nakonec tahali zvonom). No tak to vypada, ze ani druhy porod nebude najkrajsi den v nasom zivote, ako vacsinou pocuvam od mamiciek :D dakujem baby.. aspon viem ze ste to nakonec dali, kedze pisete. uz aj to je pre mna happyend.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Asi nie je rozdiel, ci budes robis vaginalne alebo sekciou, vsak?