Mali ste extrémne zlú náladu pred pôrodom?

sonia87
26. júl 2022

Ale naozaj zlú. Všetko mi vadí, aj to ze manžel dýcha 🤣
Popritom nemám chuť do jedla, celý deň je mi zlé. Alebo len nie som vyspatá. Termín mám od 29.7

laura164
26. júl 2022

Áno a extrémne zlú som mala aj keď bol pri pôrode a po pôrode asi rok 😅

zildo
26. júl 2022

@sonia87 nie nemala..asi si už len nervózna a v strese,že sa ti to blíži. Skús sa upokojiť,odpočinúť si,niekam sa prejsť do prírody,parku, na kávu s kamoškou.

diewcatqoo
26. júl 2022

Ano, cele tehotenstvo som bola mrzuta a posledne tyzdne to bol uz extrem. Vytacali ma rozne malichernosti, ale na manzela som sa nehnevala nikdy v tehotenstve (az po 🙂 )

tandrea2
26. júl 2022

@sonia87 áno mala tiež som bola veľmi podráždená. A pôrod som mala 5 dní pred termínom

luccija
26. júl 2022

@sonia87 urcite ano, stres, teplo, brusko uz to chces mat za sebou

marzuz89
26. júl 2022

@sonia87 nie nemala, ani pred ani po. Ale ja som kludna aj bezne, nebyvam bezdovodne neprijemna a na manzela uz vobec nie. Odpocin si, nieco lahke na zaludok zjedz, chod sa prejst, vonku sa teraz dobre dycha.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jane89
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pukina
26. júl 2022

Ja mam termin v oktobri a od zaciatku 2. trimestra som jedna velka ufrflana kopa nervov 😄 ale nastastie sa este viem ovladat

marzuz89
26. júl 2022

@jane89 ale urcite rozprava verziu o tom, ako ju hajz** chlap opustil par dni pred porodom 🙄 v jednej z mojich terminovych skupin sa dokonca zeny predbiehali, ktora je aka tehotenska harpia na muza, jedna vulgarne vynadala muzovi za nie velmi dolezitu vec, vlastne nedorozumenie, a ostatne ju chvalili, ze tak, dobre mu dala 😳 ja byt muzom, toto neznesiem. Ale ani neviem, kde sa to v tych zenach berie. Tolko agresivity a nenavisti. Ved aj mne bolo zle, tazko, mala som zdravotne problemy, rizikove tehotenstvo.. Ale toto si k muzovi nedovolim, mame velmi pekny vztah.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre