Ale naozaj zlú. Všetko mi vadí, aj to ze manžel dýcha 🤣
Popritom nemám chuť do jedla, celý deň je mi zlé. Alebo len nie som vyspatá. Termín mám od 29.7
Ano, cele tehotenstvo som bola mrzuta a posledne tyzdne to bol uz extrem. Vytacali ma rozne malichernosti, ale na manzela som sa nehnevala nikdy v tehotenstve (az po 🙂 )
Ja mam termin v oktobri a od zaciatku 2. trimestra som jedna velka ufrflana kopa nervov 😄 ale nastastie sa este viem ovladat
@jane89 ale urcite rozprava verziu o tom, ako ju hajz** chlap opustil par dni pred porodom 🙄 v jednej z mojich terminovych skupin sa dokonca zeny predbiehali, ktora je aka tehotenska harpia na muza, jedna vulgarne vynadala muzovi za nie velmi dolezitu vec, vlastne nedorozumenie, a ostatne ju chvalili, ze tak, dobre mu dala 😳 ja byt muzom, toto neznesiem. Ale ani neviem, kde sa to v tych zenach berie. Tolko agresivity a nenavisti. Ved aj mne bolo zle, tazko, mala som zdravotne problemy, rizikove tehotenstvo.. Ale toto si k muzovi nedovolim, mame velmi pekny vztah.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Áno a extrémne zlú som mala aj keď bol pri pôrode a po pôrode asi rok 😅