Som v 36t a termin mam az 31.10.2014 cize este ca.3tyzdne cas.
Pri 1 tehotenstve sa mi ale maly narodil o 10 dni skorej, uplne spontanne... - moze sa to zopakovat?
Pytam sa len pre istotu - nechcem totiz daleko jazdit autom atd.. 😉
Tak toto je individualne Prve som rodila spontanne 21 dni pred terminom, druhe 18 dni pred na sekciu a teraz som tehotna zatial najdlhsie mam 16dni do TP a zatial nic.
Moze a nemusi len treba dufat cim najblizsie k terminu mne sa syn narodil druhy v 29 tyzdni a dcerka v 39 tyzdni chcela som ju nosit cim.najdlhsie doktorka ma chcela poslat skoro.o mesiac skor na cisarsky rez koli tlaku a ze bude treti cisarsky.ja som.odmietla chcela som.ju poriadne donosit ale ked mi odisla zatka hned som volala manzelovi.aby.ma stihol zaviest do Martina a mala sa narodila o tri aj pol hodiny cisarskym rezom zdrava a krasna drzim palce prajem vsetko dobre a ked sa babatko narodi je to najkrajsi dar v zivote zeny drzte sa
@viera79 prve 38t., druhe 37-38t. niekde na prelome, tretie 40t.
10 dni neni predcasny....moje zlate +- 2tyzdne je termin...
Prvý synátor sa narodil o 6 dní skôr a druhého som 3 dni prenášala 😀
Dakujem za odpovede.. Hej viem +2 tyzdne pred "terminom" ci 2 po je uz ako normal..
ja som sa totiz pri prvom tehu dost spoliehala na presny termin, chytilo ma to v obchode ;) a o 6 hodin bol maly medzi nami.. Prekvapko!
moj prvy isiel 10 dni [po termine, dcerka 5 dni po termine, dalsi syn porod vyvolavany v den terminu, dalsi syn v termine, dcerka 2 tyzdne pred terminom, a posledna dcerka den pred terminom chcela stihnut sibacku aj stihla 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 takze je to fakt rozne 🙂 🙂 🙂 🙂
Prvy 41, druhy 39, treti 38 🙂
Prvy porod: Syn den pred terminom, ale cisarskym, musel ist von.
Druhy porod: Dcera 2,5 tyzdna pred terminom, prirodzene, ani nahodou som s tym neratala 😉 😀 Ale za 4,5h od prvej kontrakcie, tazke super. Dlhe jazdy by som ti asi tiez neodporucala, resp. ostat v blizkosti nemocnic 😉 😀
to je indi vindi...mne sa prva narodila spontanne v den terminu a duhy porod mi museli vyvolavat 5 dni po termine...a to som ratala ze porodim minimalne o tyzden skor... 🙂
prvý spontánne o mesiac skôr................druhý po vyvolávačke na 10 deň po termíne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Syn sa narodil o 12 dni skor ako som mala vypocitany termin, mladsia dcera o 4 dni a to som sa asi od 36tt otvarala a hrozil mi predcasny porod. Moja skusenost, je to uplne individualne, ak teda nemas nejaky iny zdravotny problem, ktory by Ti porod urychlil.