Mali ste do roka bábo po sekcii?

22. okt 2021

Zdravím... Prosím vás.. Podarilo sa niekomu otehotnieť do roka.... Ale prvý pôrod bol SC..... Bol rizikový druhý pôrod? Ako ste to zvládli? Rodili ste znova SC?

ukulela
22. okt 2021

Po tak kratkej dobe to s urcitostou bede na slovensku sekcia. Je minimum lekarov u nas, co po sekcii vedu prirodzeny porod.

veronikanika1982
22. okt 2021

Ja som mala druhu sekciu po roku a 5 mesiacoch a všetko ok. Väčšinou ak máš prvy pôrod sekciou tak aj ďalší dávajú.

ivangeline
22. okt 2021

Do 3m od cisarskeho som otehotnela. Druhy porod prirodzene. Treti teraz tiez..

autor
22. okt 2021

@ivangeline ty si chcela prirodzene alebo Dr tak rozhodli? Mala si nejaké komplikácie?

lindusss2016
22. okt 2021

Ja som otehotnela po 13 mesiacoch od sekcii a druhy porod prebehol uplne rovnako, akurat sa mi lepsie a rychlejsie hojila rana

filili
22. okt 2021

Áno, ja som tak otehotnela, nebol vôbec žiadny problém, o ďalšej sekcii vôbec doktori neuvažovali, pritom som čítala, že do 2 rokov to môže byť problém...ale brali to úplne normálne, rodila som prirodzene, žiadna špeciálna starostlivosť ani nič také.

zuvelyn
22. okt 2021

Po 9 mesiacoch, tehotenstvo bezproblémové, druhá bola SC po necelom roku a pol na moju žiadosť, inak by ma nechali prirodzene.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre