Zdravím... Prosím vás.. Podarilo sa niekomu otehotnieť do roka.... Ale prvý pôrod bol SC..... Bol rizikový druhý pôrod? Ako ste to zvládli? Rodili ste znova SC?
Ja som mala druhu sekciu po roku a 5 mesiacoch a všetko ok. Väčšinou ak máš prvy pôrod sekciou tak aj ďalší dávajú.
Do 3m od cisarskeho som otehotnela. Druhy porod prirodzene. Treti teraz tiez..
@ivangeline ty si chcela prirodzene alebo Dr tak rozhodli? Mala si nejaké komplikácie?
Ja som otehotnela po 13 mesiacoch od sekcii a druhy porod prebehol uplne rovnako, akurat sa mi lepsie a rychlejsie hojila rana
Áno, ja som tak otehotnela, nebol vôbec žiadny problém, o ďalšej sekcii vôbec doktori neuvažovali, pritom som čítala, že do 2 rokov to môže byť problém...ale brali to úplne normálne, rodila som prirodzene, žiadna špeciálna starostlivosť ani nič také.
Po 9 mesiacoch, tehotenstvo bezproblémové, druhá bola SC po necelom roku a pol na moju žiadosť, inak by ma nechali prirodzene.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Po tak kratkej dobe to s urcitostou bede na slovensku sekcia. Je minimum lekarov u nas, co po sekcii vedu prirodzeny porod.