Mali ste aj vy podobné bolesti po pôrode?

inulienka11
25. apr 2014

Neviem,ci ma niekto taky problem,som 7 mesiacov po porode a skoro od zaciatku mam taky problem,ze ma boli spodok okolo klitorisu pi vymoceni,ako by ms tam boleli tie zilky,taktiez ma to boli aj pocas menstruacie.mam pocit,ako by mi aj vnutri v posve nieco navieralo a potom to zmizne,nemate niekto nieco podobne?

elina25
25. apr 2014

Ja mám toto isté a som 9-mesiacov po pôrode a o 9-10 dňovej menštruácii ani nevravím a často ma bolí raz v jednom a potom druhom vaječniku ☹

grossmann
25. apr 2014

podobne pocity a bolesti som mala tiez, ale niekedy okolo 4. mes po porode to preslo, ani neviem kedy ako....ale dlho som dokazal mocit len pod sprchou, s bolestami a neprijemnym stipanim...a tiez ma bolieva vajecnik pri menst. - doslova picha...ale vsetko v norme, tak su to asi normalne zmeny, asi, aj ked neprijemne 🙂

junova
25. apr 2014

Ja som to mala prvé 3 - 4 mesiace po pôrode a aj keď som 8 mesiacov po pôrode, menstruaciu som ešte nemala🙂 Asi preto že kojim. Tehotná nie som.

marikaema
25. apr 2014

Ja som mala to iste pri dcerke,sediet som nevedela 3 mesiace, ale po druhom porode nic...ako keby som ani nerodila....o 10 rano som rodila a o 1ej poobede som uz sedela na posteli v tureckom sede a kojila som maleho🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre