Ahojte, potrebovala by som poradiť. 6.2. som porodila, všetko bolo ok. 14.2. som začala veľmi silno krvácať utekala som na pohotovosť kde mi našli na sone kúsok placenty a následne mi robili kyretáž. Na druhý deň ma pustili domov, nemala som bolesti ani žiadne problémy. Ďalší deň som dostala horúčky to som išla k svojmu obvodnému gyn. Zostala mi tam malá krvná zrazenina dal mi injekciu a ATB. Dnes mi začali mierne bolesti v krížoch a pichanie pri vaječníkoch. Krvácam asi ako pri menzese. Horúčky už nemám. K doktorovi mám ísť v utorok tak neviem či mám počkať alebo ísť radšej na pohotovosť. Sú tie bolesti normálne? Ďakujem za rady.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@marcela0110 ja som mala podobný problém-silno som krvácala počas M a tak som normálne volala na pohotovosť a konzultovala so sestričkou z pohotovosti. To bolo ráno v sobotu a ona lovedala, že ak to do večera neprejde mám prísť. Nakoniec sa z toho vykľulo mimomaternicové. Ja by som veru doma neostala