Kyretáž po pôrode

marcela0110
19. feb 2017

Ahojte, potrebovala by som poradiť. 6.2. som porodila, všetko bolo ok. 14.2. som začala veľmi silno krvácať utekala som na pohotovosť kde mi našli na sone kúsok placenty a následne mi robili kyretáž. Na druhý deň ma pustili domov, nemala som bolesti ani žiadne problémy. Ďalší deň som dostala horúčky to som išla k svojmu obvodnému gyn. Zostala mi tam malá krvná zrazenina dal mi injekciu a ATB. Dnes mi začali mierne bolesti v krížoch a pichanie pri vaječníkoch. Krvácam asi ako pri menzese. Horúčky už nemám. K doktorovi mám ísť v utorok tak neviem či mám počkať alebo ísť radšej na pohotovosť. Sú tie bolesti normálne? Ďakujem za rady.

hipuska
19. feb 2017

@marcela0110 ja som mala podobný problém-silno som krvácala počas M a tak som normálne volala na pohotovosť a konzultovala so sestričkou z pohotovosti. To bolo ráno v sobotu a ona lovedala, že ak to do večera neprejde mám prísť. Nakoniec sa z toho vykľulo mimomaternicové. Ja by som veru doma neostala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre