Ahojte, mali ste niekto kyret po pôrode a pustili vás ešte v ten istý deň domov? Chcem sa spýtať, či ste boli doma ešte také ospalé, alebo ste fungovali v pohode? 🙂
Samozrejme, je to pekny zasah do tela, urcite to vycerpa a zasluzi si patricny oddych a setrenie. Nerobili ti ho v celkovej anestezii?
@anjelicek26 budem mať normálny, len som chcela vedieť ako to zvládali ženy, ktoré šli ešte v ten deň domov. Doktori hovoria že má pustia po zákroku domov a jedna sestrička má tu skoro vykricala, že kde chcem ísť domov, kde sa ponáhľam, nech zostanem do zajtra😃
@lenik223 ahoj, mne robili 4 týždne po pôrode. Pustili ma až na druhý deň, nechali si ma tam ma pozorovanie kvôli prípadnému krvácaniu lebo viac skrabli. Že to sa občas stane🤷♀️ Cítila som sa trochu unavená ale bolesti žiadne.
rano ma cistili, poobede okolo 14tej ma pustili domov...nebol dovod ostat dlhsie. Citila som sa fajn. Len netreba uz hned sa plasit ale normalne fungovat.
Isla som v ten den domov len vdaka reverzu. Normalne sa chodi na druhy den (kvôli poisťovni). Tak je to v ba ruzinove.
A mne bolo dobre, no pani z vedlajsej postele bola na srot odpisana. Ta sa ziadny reverz podpisovat nechystala. Pytas sa velmi individualnu vec. Nikto ti tu nepovie ako ti bude po narkoze a ci budes mat bolesti
@lenik223 Mozes ist domov aj v ten den, ja som isla. Ale treba si dat kludovy rezim. Ja som to podcenila, citila som sa super, tak som hned nabehla do roboty (nemala som to po porode, ale kvoli pohybu na maternici).. No a tak som ochorela, ze 5 dni teploty 39, uplne odideny hlas, potom sa pridruzila aj bakterialna infekcia, takze ATB. Druhykrat som na tom bola po MA a uz som si dala pozor a oddychla som si.
@lenik223 robili mi ho 2 krát...doobedu som prišla,vyšetrili urobili zakrok....po zákroku som hodinu pospala,po ďalšej hodine,alebo dvoch som šla domov....poobede som bola doma😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lenik223 nechali ma v nemocnici 5 dni, ale ja som potrebovala aj transfuzie krvi a zeleza, kyret robili kvoli masivnemu krvacaniu (nakoniec zasivali aj maternicu)... takze asi zalezi od dovodu, preco to robili... po "normalnom" kyrete na vycistenie pustaju ten den domov... a byt unavena je normalne, mas sa poriadne setrit.