Ahojte maminy čo si myslíte o kúpeli v šestonedelí? Som 3 týždne po pôrode, štichy mi už vypadali a špiním už len tak mierne. Rada by som si už konečne lahla do teplej vane kedže v tehotenstve som sa len sprchovala a v tomto počasí by to bodlo. Len sa bojim či si neuškodím. Čo si o tom myslíte? Popripade uvítam skúsenosti. Ďakujem vopred 🙂
@miushik765 samozrejme ze sa mozes kupat, nemas si ako uskodit 🙂 ja som mavala aj pocas tehu horuce kupele a v poho
V nemocnici som dostala broaurku co sa nesmie. Bolo tam asi 5veci. Jedna z nich bol kupel. Na kontrole mi doktor povedal, ze som pekne zatvorena, vsetko je tam dole ako ma byt a dovolil mi opat kupel
Domaci kupel je ok, ak si v poriadku
Termalne pramene a spol.kupele sa neodporucaju
Mne povedala dr ze kupel az po sestonedeli
Mne pri prepúšťaní povedala lekárka že kúpanie až po...aj domáci kúpeľ nie
Nerob si kúpeľ,az ked budeš úplne zahojena.moja dobrá rada z vlastnej skúsenosti..
@miushik765 este vydrz, nechces predsa nejaku skaredu infekciu do maternice, či? krčok ešte nie je uplne uzavrety takže ti tam ľahko može niečo vniknuť
ticho závidím, pri 3 týždnovom miminku kúpeľ. Ja som rada ked dám sprchu 🙂
kym krvacas, krcok nie je zatvoreny. neriskuj infekciu.
@miushik765 si vyhrala v loterii 😉 ale nevymenila by som tu moju vresklunku co mi kuska slobody nenecha, lebo ju lubim
@meluela to ti verim 🙂 este to nechcem zakriknut mozno sa to zmeni
@miushik765 no, nechcela som strasit, mojej sa za pol roka vystriedalo asi 15 roznych rezimov od extra narocnych po trosku normalnejsie, stale sa to meni. ale kludne babatka su celkovo kludnejsie aj ked maju prave horsie obdobie
@meluela No môj zatial drzi iba asi 2x ho bolelo brusko vtedy plakal ale inak je velmi kludnucky staci mu ze je napapany... ale pocitam s tym ze sa to moze menit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@miushik765 Čím by si akože chcela uškodiť? Ja som sa normálne kúpala vo vani.... 😉