Maminky prosím poraďte mi čo najlepšie pôrodnícke vložky, jemné, savé, dlhé.., ktoré budem potrebovať do pôrodnice a ešte otázočka koľko balení?
mackopuf a tie Samu, čo je balenie po 20 ks? tie sú aké? zdajú sa mi nejaké malé..
mne sa tiez velmi osvedcili tie velke co este pouzivali nase mamy 😉 ale 15??? nie je to malo 😀
no tie som si tiez kupila jedno balenie,ale tie skor budes potrebovat pred porodom,lebo sestricka ti bude casto brat tu vlozku a liat tam taku vodicku,aby zistila ci ti neodteka plodova voda...aspon mne to tak robili,takze pod chvilou si budes musiet dat novu a na to stacia aj take male..Potom som ich vyuzila v sestonedeli,ked uz som menej krvacala.
tictactoe-vsak som pisala,ze vzdy sa da dokupit 😉 ,nechcem ist do porodnice s batohom ako svet 😀 😀 😀 . Ale to vsetko zalezi od toho,ako krvaca zena po porode. Vsak uvidim,pri najhorsom bude manzel bezat kupit dalsie 😵
tictactoe a tie v zdravotníckych tie veľké?
pimpu a kde sa chystas rodit?
claudinka na Antolskej budem rodiť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj pimpulienka- najlepsie su take velke,ktore dostanes v zdravotnickych potrebach. Predavaju sa na kusy. Ja som ich mala aj po prvom porode a bola som spokojna 😉 . Teraz som si kupila 15 ks,vsak vzdy sa da dokupit,ako by ti mali ostat 😵