Mali ste niektora tieto poporodne vložky? Ako ste boli spokojné? Ako vložky držia? Nepadaju?
Z vlastnej skúsenosti ti odporúčam z dm.ky nalepovacie 🙂 sú hrubé, nešmýkajú sa, nepretrkajú ...
https://www.mojadm.sk/masmi-poporodnicke-maters...
Tieto som používala aj ja a sú super široké nemusela som sa báť ze pretečiem... Za mňa super
Neviem ja som si zvykla na tie nemocničné a potom hentie mi boli hrozne veľké a musela som chodiť ešte viac rozcapena
@tianna ďakujem 🙂 koľko cca balení by som mala mat
@miselar ďakujem tak môžem objednávať 😇😂
Ja odporúčam na začiatok 6-8. Uvidíš ci ti budu ozaj vyhovovať a aj ako silno budeš krvácať a podla toho si potom pripadne dokúpis ďalšie balenia 😉
Ja odporucam tieZ akékoľvek hrube dobre save a dlhe... nie tenke ktore sa ,,prelomia,, a potom to boli...😀
Ja som spotrebovala asi dve balenia, kým som prišla z pôrodnice už som skoro vôbec nekrvacala a používala obyčajne always
Tieto sú super, na prvé dni po pôrode. Mám teraz 2 balenia, potom už menšie SAMU mini.
Pre mna prilis dlhe aj siroke. Na zaciatku som si radsej dala 2 samu vlozky naraz.
Staci si kupit tie obycajne lacne za 1€ ;)
Tieto som mala dve balenia, tie padli už v pôrodnici.. Odkedy som doma z pôrodnice už mi stačia klasické always, keďže už iba spinim.. Podľa mňa 4 balenia bohato stačia 😊
@panda21 ďakujem 🙂 💕
Ja som bola spokojna s vlozkami batist z lekarne, take vacsie, rovnake aj v porodnici mali. Samu co som skusala mi pripadali byt malicke na dlzku
Ja som bola spokojná s poporodnymi vlozkami značky Tesco, ale neviem či ich ešte robia, bolo to v roku 2018
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Sú super, netlačia a najmä sú dosť široké teda aj keď máš šitie neodieraju.