Krvná zátka po epidurálke nepomohla

webmika
30. sep 2024

Ahojte, chcem sa.opytat. počas porodu mi zle pichli epiduralku, velke bolesti hlavy/krku,... Urobili mi krvnú zátku - zabrala, ALE iba na jeden deň. Potom prišla tá istá bolesť späť. Mali ste to prosím niekto. Bojím sa veľmi že to mám permanentný stav, neviem fungovať (Max na pár minút a musím si ľahnúť). Pôrod bol pred 5 dňami a nezlepšuje sa to. Máte niekto podobne skúsenosti? Ďakujem

caar_oliine
30. sep 2024

@webmika ahoj, ja nemám. Ale kamarátke robili lumbálku, ktorú jej tiež zle pichli, robili jej 1. krvnu zatku, ktora nepomohla a potom jej spravili 2. krvnu zatku, ktora pomohla. Cely tento stav trval asi 8 dni, kym jej na to prisli po jej castych staznostiach a naliehani. Dnes funguje uplne normalne.

zdenka11081983
30. sep 2024

@webmika urobili ti to zle. Treba ešte raz. Mne robili dvakrát. Véd to sú také bolesti že sa nedá fungovat

kiki68
30. sep 2024

Kamos mal pol roka problemy po lumbalke, mna to odradilo od epiduralky. Jemu davali tie zatky a este nieco, ale maval zle bolesti hlavy. Potom to preslo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre