Baby boli ste na krvnej zatke ????
@zuzik307 ano a silne
@dziabel_heh urcite si ju daj pichnut, ulava bude okamzita 😉 som anesteziologicka...
@zuzik307 nakonec minto nepichali. Dvali mi infuzie a a vypila som 7l vody a je mino 100x lepsie
@zuzik307 som po epi,v oondelok som rodila. Mm si ju pytat aj preventivne? A kde? Vzdy bolieva hkava? Ci jed je vsetko v poriadku,tak ju netreba?
@kristinenka preventivne urcite nie...ak by si mala mat bolesti hlavy, uz ich mas...takze vsetko je ok🙂
@zuzik307 super,velmi pekne dakujen 🙂
@zuzik307 zdravím. Ak mozem tiež sa pridám
Tak isto mám bolesti hlavy, ale vpredu na čele,oči a tak isto stavce asi od lopatiek až hore do hlavy
Sekciu som mala v piatok a bolesti prišli včera na večer 🙄 pri ležani je všetko v poriadku ale ako náhle si sadnem či sa postavim sú bolesti späť
Vedeli by sme mi poradiť prosím? Ďakujem
@zuzik307 analgetika nepomozu nic. Do mna ich naliali litre a nic jedine krvna zatka. A inac tie kofeinove napoje su tiez super rada pre dojciacu matku to ze by ju hlava bolela aj z toho ze dieta nebude spat vobec nic z tolkeho kofeinu
Baby po horúcej sprche to prešlo 🙏🏽🙏🏽 Pijem viac coly a vody tak asi aj to pomohlo
Pýtala som sa aj na tu krvnú zatku a vraj to nie je riešenie koli vzrastom ktoré po vpichoch ostávajú a tie spôsobujú tak isto v budúcnosti bolesti chrbtice
Dakujem Vám za rady 🙏🏽 Držte sa aj ostatne s podobným problémom
@sasha88 mne chceli pichnut krvnu zatku lebo ma po spinale strasne neskutocne bolela hlava ta bolest bola zatial v mojom zivote najväčšia aku som citila. A to som uz zazila...
Nakoniec mi pohlo vypit extra vela vela vody a ked pisem vela tak v pribehu 3 hodin som musela vypit 7,5l vody a 3x 0,5l kavy a rano mi bolo uz odost lepsie. Odvtedy nepouzivam tabletky na hlavu pretoze viem co to je bolest hlavy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@dziabel_heh mas bolesti hlavy po spinale/epidurale?