Krvácanie po sexe v šestonedelí

domigb
20. mar 2011

Baby poradte.....Som 5 tyzdnov po porode a s mužom sme dnes skusili sex...O bolesti ani nehovorím,ale trapi ma to že som sa dosť rozkrvacala...Neviete či je to nebezpečne a prečo krvacam???

anjelicek26
20. mar 2011

O tyzden mas prehliadku po sestonedeli, spytaj sa priamo lekara... mohlo povolit nejake sitie ci rana sa otvorit, moze to byt hocico... zo sexikom by som pockala po prehliadke, ked ti doky povie, ze je vsetko ok a zahojene.

domigb
autor
20. mar 2011

@anjelicek26 Len to nie!!! Ked si predstavím,že ma opať budú zašívať....Len či to nie je nebezpečné čakať este tyzden....&dakujem za radu....

traktor
20. mar 2011

@domigb ak krvacas aj nadalej..alebo vidis, ze sa to zhorsuje,zajtra skoc k lekarovi, nech sa na to mrkne.. 😉 môze to byt aj , ze sa este stale cistis, poznam baby, ktore krvacali cele sestonedelie..môze ale nemusi..poradi ti lekar..

anjelicek26
20. mar 2011

@domigb - ved uvidis, ci sa to krvacanie bude zhorsovat... a asi ta nepotesim - kludne si mohla dostat menstruaciu 🙄

cicimon
20. mar 2011

@domigb tak mne napr moja gyn povedala, ze na prehliadku az po sestonedeli.... ak hocijaky problem je skor, treba ist do nemocky kde som rodila...

pepsyna
20. mar 2011

ja si tiez myslim, ze to moze byt menstruacia..ja som krvacala po porode asi 3 tyzdne, potom iba slabucke spinenie a potom nic..no a ku koncu sestonedelia som sa zase rozkrvacala a trvalo to asi 5 dni, takze asi menzes, no potom som nemala asi 3 mesiace a odvtedy uz mam klasika pravidelny...a u gyn na prehliadke vsetko ok, no ja som so sexom pockala az po prehliadke radsej 😉

miskap
20. mar 2011

Skúsim trochu "odborne". Pri milovaní sa uvoľnuje oxytocín, ktorý je zodpovedný aj za sťahy pri pôrode. Pravdepodobne nastali silnejšie sťahy a vylúčili sa ešte nejaké očistky. Tiež mohla začať aj menštruácia, ale pokiaľ plne kojíš, je to málo pravdepodobné. Pre istotu popros dr, aby ti urobil sono. Podĺa sliznice maternice vie povedať, či to už je menzes alebo nie. Ak nebudeš mať masívne krvácanie a bolesti, vyšetrenie počká ten týždeň.

domigb
autor
21. mar 2011

@cicimon
@anjelicek26
@pepsyna
@miskap dakujem vám....neviem ale mohli to byt tie očistky,lebo už je to krvacanie mierne ež žiadne.....včera zo mna vysla aj zrazená krv tak asi to boli tie očistky dufam... 😉 😉 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre