Krvácanie po šestonedelí

wiki20
26. feb 2013

už som 7 týždnov po porode a stále krvácam. Nie vela len trochu ale aj tak si myslím že to nieje normálne, pritom plne kojím. Ked som to včera vravela na gznde tak doktorka sa na mna len pozrela a povedala že nechápe vobec to neriešila. Je tu niekto s podobným prípadom ????

nevestickaaaa
26. feb 2013

@wiki20 ahoj, ja som síce nekojila, ale moje šestonedelie trvalo 8 týždňov. Tiež to nebolo silné, občas to bolo dokonca tak, že 2 dni krvácanie, 1 deň sucho a tak, ale až po ôsmych týždňoch to ustalo úplne. Myslím, že to nie je nič zlé, pokiaľ to nie je silné krvácanie, asi sa iba dlhšie čistíš. Každopádne ak to bude trvať ešte dlhšie, mala by si ísť k lekárke a trvať na tom, aby ti pozrela, či si dobre vyčistená a nerobí sa ti tam nejaký zápal alebo niečo podobné.

simca06022011
26. feb 2013

@wiki20 pokym nekrvacas velmi tak by to nemal byt problem, ale mali by urobit aspon sono ak to neprestava... ja som kravacala dlho ( a to mi po porode robili kyretaz!) a skoncila som v nemocnici na dalsej kyreztazi... proste ma zle vycistili, ale to zo mna tieklo prudom (ine stale, ale tak 2 dni nic, potom bum... a zase nic)

katieg85
26. feb 2013

@wiki20 mislim ze to su len hormony

magdi21
26. feb 2013

@wiki20 ja som mala 8 týždňov, tých 6 to je len orientačne..ale ešte 4 mesiace mi menzes haproval, buď mi meškalo, alebo naopak som ho mala skôr , a trval mi aj niekedy 2 týždne..ale postupne sa to už upravuje.... 😉

molniak
26. feb 2013

to že kojíš nijako neovplyvňuje čistenie ja som po šestonedelí normálne nabehla na menštruačný cyklus a kojila som 8 mesiacov

kubkacik
26. feb 2013

asi je to trošku iný prípad, ale ja som krvácala 6 týždňov, potom som mala týždeň pauzu a potom mi prišla menštruácia, čiže znova 7 dní- od vtedy chodila ako hodinky... tiež som kojila ...všetko sa vrátilo späť ako pred tehotenstvom, akurát plodné dni som mala ako sa im zachcelo, každý mesiac inak

lenockalienocka
29. júl 2017
candii
29. júl 2017

Ja som krvacala 8 tyzdnov. Lekarka by ti mala urobit sono. Ale mne tak vravel ze pokial zo mna neleje a nie su krvne zrazeniny tak je to ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre