Ahojte...asi mam problem ☹ som stvrty tyzden po porode a ocistky sa mo zmenili na sytocervene...niekde som citala ze tyzden po porode by uz mali stale menit farbu a ze ak su stale krvave treba vyhladat lekara...mala by som ist za dokim,ci je to normalne? Ziadne bolesti nemam a krvacam len trosku..poradte prosim ☹
mne to tiež takto striedalo,už som myslela,že už prestávam špiniť azraziu sa očisty zmenili na červené.ale do tych 6tyždnoch sa to upravý,preto sa to vola aj sestonedelie.
Dakujem kocky 🙂 ukludnili ste ma 🙂
ja som mala pri dcérke že som 6 týždňov jasne červenou krvácala.potom sa to stoplo a u syna som len špinila
Je to normálne. Ja som krvácala 5 týždňov jasnou červenou, potom týždeň nič, potom zase 2 týždne a keď sa to zopakovalo už 4x, tak mi dal doktor injekciu 😀
Dakujem pekne za odpovede 🙂
ja som 4 tyzdne po porode a stale krvacam ale viem ze po 6 t by sa to malo zmenit takze je to ok 😉
Ahojte,kočky.Pozerám že sa tu rieši krvacanie po šestonedeli.Mám podobný problem,preto by som sa chcela opýtať.Už mám o šestonedelí ale stale krvácam. Nie moc,ale predsa. Nie je to silné krvácanie,len sa mi spustí trošku krvi a potom deň nič a zas to isté. Na prehliadke som už bola a lekarka mi povedala že tam všetko ok a že to behom par dni prejde ale neprešlo. Máte podobnú skúsenosť? Alebo viete poradiť?Ďakujem
anetkaadamko@ a aj ta to bolelo?mala si krce alebo silne bolesti???mne sa stale od porodu toci hlava,mavam zavrtay a stale krvacama to sm 5 pomaly 6tyzdnov po porode,a obvodacka mi povedala zevraj tam mohol ostat kusok placenty...tak sm zvedava...
já byla hned po porodu na operaci, protože mi neodešla placenta..pak za dva dny znovu, protože mi tam kousek zůstal..jsem dva týdny po porodu a stále mi bolí břicho a krvácim..děsim se,že budu muset znovu
Ja som takto krvácala dva a pol mesiaca...nakoniec som bola na kyretáži, čo mi tam našli zvyšky placenty...Radšej by som šla za lekárom, ako sa radiť tu...istota je istota..
tak já krvácela po porodě celých 6 týdnů - jasně červená krev, místy tmavě červeně, ale fakt hojně a to až tak, že jsem ještě půl roku po porodě musela dopovat železo, protože můj krevní obraz je totálně v pr... :-/ má rada zní - zajít k dr., ať se mrkne ultrazvukem, udělat rozbor krevního obrazu a pak se uvidí
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Je to normalne.dolezite je ako sa citis.ak nemas bolesti tak krvacanie je nomaln.ja som to mala uplne rovnake cela sestonedelie...az posledny tyzden sa intenzita aj farba mierne upravili.