Krvácanie po cisárskom reze

janababana
26. jún 2022

Ahojte. 10. Juna som rodila cisarakom, mala som cistky ktore mi cca po 2 tyzdnoch skoncili. A teraz mi zase zacalo nejake krvacanie (cize po par dnovej pauze) - je mozne ze takto s pauzou funguju cistky, alebo je to uz menstruacia? Ake mate skusenosti? Dufala som, ze menstruacia este pocka aspon pocas (sice slabej) laktacie. Dakujem

jaja066
26. jún 2022

@janababana ahoj ja som to mala podobne,tiež po sekcii, krvácala som asi tri týždne,asi týždeň pauza ,dokonca som.stihla ko u gynekológa a na druhý deň zase krvácanie ešte isto zo dva týždne. Menzes to nebol ten dom dostala asi až za ďalšie tri štyri mesiace.

jaja066
26. jún 2022

@jaja066 a čo sa týka menzes počas laktacie tak pri prvom som kojila málo a krátko. Teraz počas druhého kojim a menzes som dostala asi mesiac po skončení šestonedelia.a chodí mi už pravidelne.

ildiko36
26. jún 2022

@janababana 6tt po porode krvaca zena, je to normalne ze si mala par dni pauzu alebo niekdy zase silnejsie mozes zacat krvácať potom zase slabo..to este neni menstruacia..

janababana
autor
26. jún 2022

Aha oki, tak veru radsej cistky ako menstruacia takto skoro… dakujem za odpovede

suge
26. jún 2022

Po cisárskom reze je takéto netypické krvácanie s prestávkami bežné. A šestonedelie trvá šesť týždňov, nie dva.

pininka1
26. jún 2022

Aj ja som to tak mala, ale menzes som dostala az po 5 mesiacoch

nafka0483
26. jún 2022

@janababana Ano je to ok, aj ja som to tak mala.
A prepac ale neda mi - su to ocistky, nie cistky ;)

martinkatinka
26. jún 2022

@ildiko36 tt je skratka pre tyzden tehotenstva, po porode uz su iba tyzdne 😉 cize sestonedelie

martinkatinka
26. jún 2022

Kazda zena ma obdobie 6 tyzdnov po porode ine. Niektora krvaca v kuse, niektora len niekolko dni a prerusovane.

martinkatinka
26. jún 2022

@nafka0483 ja som este ani jeden vyraz nepocula 😆😁

ildiko36
26. jún 2022

@martinkatinka tt ja pisem stale na týždne ako skratka, nielen v tehotenstve, preco sa musi stale niekto nájsť ktora jazdy po ľuďoch kvoli gramatike, autorke som poradila to bol ciel a ona ma pochopila.

nafka0483
26. jún 2022

@martinkatinka Nie? Lochie - ocistky, tak sa to normalne "oficialne" vola.

@ildiko36 tt je Tyzden Tehotenstva. V "tvojom" tt co akoze znamena to druhe t ked je tvoja skratka pre tyzden?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre