Ahojte. 10. Juna som rodila cisarakom, mala som cistky ktore mi cca po 2 tyzdnoch skoncili. A teraz mi zase zacalo nejake krvacanie (cize po par dnovej pauze) - je mozne ze takto s pauzou funguju cistky, alebo je to uz menstruacia? Ake mate skusenosti? Dufala som, ze menstruacia este pocka aspon pocas (sice slabej) laktacie. Dakujem
@janababana 6tt po porode krvaca zena, je to normalne ze si mala par dni pauzu alebo niekdy zase silnejsie mozes zacat krvácať potom zase slabo..to este neni menstruacia..
Aha oki, tak veru radsej cistky ako menstruacia takto skoro… dakujem za odpovede
Po cisárskom reze je takéto netypické krvácanie s prestávkami bežné. A šestonedelie trvá šesť týždňov, nie dva.
Aj ja som to tak mala, ale menzes som dostala az po 5 mesiacoch
@janababana Ano je to ok, aj ja som to tak mala.
A prepac ale neda mi - su to ocistky, nie cistky ;)
@ildiko36 tt je skratka pre tyzden tehotenstva, po porode uz su iba tyzdne 😉 cize sestonedelie
Kazda zena ma obdobie 6 tyzdnov po porode ine. Niektora krvaca v kuse, niektora len niekolko dni a prerusovane.
@nafka0483 ja som este ani jeden vyraz nepocula 😆😁
@martinkatinka tt ja pisem stale na týždne ako skratka, nielen v tehotenstve, preco sa musi stale niekto nájsť ktora jazdy po ľuďoch kvoli gramatike, autorke som poradila to bol ciel a ona ma pochopila.
@martinkatinka Nie? Lochie - ocistky, tak sa to normalne "oficialne" vola.
@ildiko36 tt je Tyzden Tehotenstva. V "tvojom" tt co akoze znamena to druhe t ked je tvoja skratka pre tyzden?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@janababana ahoj ja som to mala podobne,tiež po sekcii, krvácala som asi tri týždne,asi týždeň pauza ,dokonca som.stihla ko u gynekológa a na druhý deň zase krvácanie ešte isto zo dva týždne. Menzes to nebol ten dom dostala asi až za ďalšie tri štyri mesiace.