Dobry den.chcela by som sa opytat .som takmer 6 tyzdnov po porode uz som mala len take zltkaste spinenie a vcera som zacala znovu krvacat a mam slabsie bolesti v krizoch a podbrusku. Plne kojim .je to normalne ? Mam strach kedze tyzden po porode mi museli robit kiretaz a este mesiac po porode museli pichat injekcii na stahovanie maternice.
Myslim si, ze to chce vsetko len cas. Kazda zena znasa taketo zakroky inak a aj hojenie je u kazdej ine a inak dlhe. Pokial sa to vsetko da vydrzat tak tomu daj len cas. No je jasne, ze ak pridu moc velke bolesti radsej si zajdi k lekarovi ale to si nemyslim. Len treba oddychovat a setrit sa😉
ja som tiez takto na konci sestonedelia zacala krvacat - bola to menstruacia a nasledne o rok som mala dalsieho drobca 🙂 to len taka pikoska 🙂
Kacena4 a kojili ste? Ja mam strach iba koli tomu ze sim bola aj cistena ..zeby tam este stale nieco ostalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som mesiac po porode zacala krvacat (myslela som,ze menzes uz,lebo na konci 2.tyzdna uz som mala iba spinenie),na konci 6.tyzdna znova krvacanie v plnej sile,uz som sa aj bala,trvalo to do konca 9.tyzdna a potom uplne prestalo. A to som mala cisarsky + sterilizaciu,po navrate domov sa mi prava strana (myslim,ze pravy vajickovod a vajecnik) pretazili tak,ze som mala strasne bolesti (a to fakt mam prah bolesti velmi daleko) a chodila som kazdy tyzden do nemocnice na vysetrenie + injekcie ako Ty (lebo som doma plakavala od bolesti a nedalo sa mi ani vstat z kresla bez pomoci). Kazde telo je individualne,podla mna pri komplikaciach dlhsie krvaca.