Ahojte, som 6 deň po sekcii... Pôvodne som mala rodiť prirodzene ale pôrod sa skomplikoval takže som zasita zo spodu aj na bruchu... No teraz už poslední deň krvacam minimum ako keby mam koniec. Je to individuálne to krvácanie ze môžem krvácať len týždeň dva? Som prvorodička takže nemám vôbec prehľad myslela som si ze to bude silné krvácanie ako pri menzese.
Ahoj, mozes krvacat aj 6tyzdnov. Ja som krvacala tusim 2 tyzdne intenzivne, potom uz len spinenie, obcas sa to zintenzivnilo potom ustalo. Cca 6 tyzdnov sa cistis.
Ja som mala cca 6 týždňovú spinenie. No boli aj dní kedy som mala vložku čistú. Ale prvý menzes bol masaker u mňa
Ja som po cisarskom krvacala minimalne,este v porodnici som sa na to pytala (bala som sa,ci sa nieco nestalo,kedze som cakala masaker),ale doktorka mi vysvetlila,ze pri sekcii Ti to zvnutra ako keby vyutieraju,kolko ide,preto je tej krvi menej. Ak si mala kontrolne sono v nemocnici ok,potom je to v poriadku
Ja som po cisarskom krvacala asi 4-5 dni aj to slabo a potom dalsich 5 dni jemne špinenie, stacila intimka. Bud rada, dobre ta vycistili ;)
Ja som po sekcii a čistila som sa asi len 2 týždne.
Z toho týžden intenzívne a potom už len také spinenie.
Oni pri sekcii tu maternicu aj trochu vycistia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Máš pravdu je to individuálne. Ja som pri prvom krvácala Max dva týždne, pri treťom 6 týždňov