Ahojte . Včera som bola na kontrolu . Zajtra mi začína 40 tt . Vsetko bolo ok na dva prsty otvorena . Krcok skrátený . Este ako ma vyšetrovala povedala aby som sa nezlakla ze možno budem trochu krvácať . A dnes ráno som šla na wc a vyslo zo mna daco krvavé . Ale bolo to take husté dost hlienove tak neviem teraz ci to bola ta zatka alebo to som som den predtym bola na kontrole . A od rana ma dnes boli aj tak cudne brucho ake ked som mala krami dostať . A celé tehu ma nic nebolelo. Tak neviem ci sa to uz blíži alebo plány poplach .
Uz to pride drzim prsty
Vela stasticka :*
Dakujem Vám . :1)
@zuzuk22 mne odchadzala hlienova zatka tak cca 10dni pred porodom. Vzdy len rano vyslo, aj ked som si preventivne dala intimku za cely den a noc na nej nic nebolo.
@denisafono aj mne pár dni dozadu zo mna vychádzalo nieco ako zelatina ale čiste bez krvy . Asi 3 dni po sebe . Ale dnes to bolo celé take hnedocervne
@zuzuk22 ja som to mala vzdy tmavocervene az hnede, presne ako hlien, aj ked som bola u dr. tak pri vysetreni si to vsimol a povedal ze to je ono-hlienova zatka. Si uz v termine takze vsetko je podla mna ok.
@denisafono no uz co by sa to rozbehlo uz sa nevieme dočkať
By sme mali najradšej našho drobca uz na Vianoce doma pod stromčekom
ahoj, mna tak bolelo brucho noc pred porodom..celu noc som kvoli tomu nespala..a na druhy den 10:30 mi odtiekla voda a 15:55 bola nasa mala na sveteprajem rychly porod a nech je pre teba krasnou spomienkou (ako je pre mna
)
@zuzuk22 ja som tiez rano mala krvavy vytok a vecer som potom porodila drzim palce
@martinusik91 dakujem zlate ste
@martinusik91
@luba28
@denuss Inak ked ste šli rodiť boli ste ten deň oholene ? Lebo ja som sa asi pred 2 dnami ci sa mam dnes zas keby náhodou to prišlo :- D
@zuzuk22 no podla mna nemusis ked si sa pred dvoma dnami
@zuzuk22 ja hej..to rano som sla do sprchy a holila poctivo ale nie ze by som vedela, ze idem rodit ale preventivne..
ja som sa porodu nebala, len dvoch veci -ze nebudem oholena
a ze mi nestihnut dat klystir..a bola som rada, ze som bola cerstvo oholena a nic neriesili v nemocke..ja by som sa radsej oholila aj zbytocne
aj kazdy den..aj ked som si tam tiez nevidela ale tak opatrne a po pamati sa da
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@zuzuk22 mne sa zda,ze dnes uz to pride,....
a asi to bola zatka,....zbal si tasku a cakaj,.....vela stastia prajem,....