Prosím Vás pekne, robia niekde na Slovensku takýto zákrok, že hneď pri sekcii zošijú matke diastázu? Mám strašnú diastázu už po prvom tehotenstve a teraz čakám dvojičky, asi ma roztrhne alebo mi vypadnú črevá cez ten obrovský rozostup keď tie deti vyberú. Je to strašné. A v zahraničí sa to robí.
Ved preslo 20minut od zalozenia temy..ja si myslim, ze u nas sa to nerobi, sekciu robi gynekolog, diastazu riesi chirurg, poistovna nepreplati kombinaciu zakrokov, nejde o zivot ohrozujuci stav
ano ale ono to padne dole do zabudnutych diskusii a nic z toho nebude....ano ale moze privolat k sekcii chirurga a zositie diastazy poistovna preplaca, je to zavazny zdravotny problem
Ved sa opytaj v nemocnici, kde budes rodit, tam ti daju najlepsiu odpoved
ja som tam rodila uz a pri tej minulej sekcii to zasili ale asi nie tak ako sa to robi pri plastike, ono sa to znovu rozostupilo, cize pochybujem ze budu chirurga volat k tomu, a mam rizikove tehotenstvo, terza nemozem "obehnut" vsetky porodnice v BA a NR kraji :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nemá s tým nikto skúsenosť vážne ?