Koľko od prvých kontrakcií/odtoku plodovej vody trval vás pôrod keď ste rodili ako prvorodičky?
@katarina6856 prvé kontrakcie začali okolo 1/2 v noci, porodila som o 5:30 bez vyvolavaciek ci oxytocin, čiže podľa mňa rýchly pôrod na prvorodicku☺️😁
@katarina6856 kontrakcie som nemala, prepichli vodu a vtedy som mala asi 2 ale to som už tlačila. 10 min záležitosť. Prajem aj tebe taky pôrod.
@katarina6856 voda odtiekla o pol6 rano kontrakcie od 7 o 12:15 na svete mala prvorodicka zevraj ani oxytocin.nestihli pichnut.ci pocas.tlacenia🤷♀️
@katarina6856 voda praskla o 15:00, prve kontrakcie prisli okolo 22:00, narodila sa o 5 rano 😊
@katarina6856 prvy porod s vyvolavackou - 4.5hod
@katarina6856 do 3h bez epiduralky
asi 6hod, ale bol uz 4den vyvolavany
Odtok plodovej vody o 00:35, prvé kontrakcie okolo 02:30, syn sa narodil o 11:00.
okolo 8-9 mi odtiekla plodova do cca 11 som googlila co to je potom ma znama cez skype presvedcila ze rodim tak som zohnala odvoz o polnoci v nemocnici a mala sa narodila o 4 rano
@katarina6856 12hodin
Ja som mala vyvolávany pôrod o 13:00 začalo vyvolávanie o cca 19:00 prvé kontrakcie a o 23 bola mala na svete
@katarina6856 prvý asi hodinu a pol a druhy 45 minút od prvej kontrakcie. Keby mam tretie, tak snáď aj doma porodim
Jednu hodinu🙂
53,5h
@reanda si si istá? to je nejako dlho
@katarina6856 hodina a pol 🙂)
@spadnutaslivka hej, som si ista
Voda mi odtiekla v noci o 12tej z pondelka na utorok v utorok od 16tej silné kontrakcie myslela som ze zomriem mala sa narodila v stredu o 1:32 :D neprajem nikomu
@katarina6856
Skoro 27 hodín od odtečenia plodovej, kontrakcie som z toho mala 7 hodín, ale hneď riadne intenzívne a v krátkych intervaloch. Prirodzene a bez oblbovakov, keďže som sa dlho otvárala, nemohli ešte nič dať a potom zrazu už rýchlo, nestihli nič dať.
Kamoška nejakých 57 alebo 59, skončilo to nakoniec cisárakom.
@katarina6856 prvy 1.5h aj s cestou do nemocnice bez epi a medikamentov,druhy cca 3h,bez epi bez medikamentov
@spadnutaslivka Aj kamoska rodila 2 dni, bola z toho uplne odrovnana.
Pri prvom 9h - najskor odtiekla voda a kontrakcie nastupili az po dalsich 2hodinach, druhy 7h a treti 2,5h
28 🤫 neprajem nikomu... neviem si predstavit rodit uz ani o minutu dlhsie
7 hodín od hlienovej zátky vodu mi pichli na sále, bola som otvorená na pôrod, ale nemala kontrakcie pichli mi oxytocin
@katarina6856 7 hod
Necelých 13 hodín, ale s oxytocínom aj epi
Od prvej kontrakcie, takej naozaj boľavej,to trvalo asi 40 minút ...
17 hodín
Praskla mi voda a za 48 hodín spravili sekciu lebo sa nič moc iné nedialo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Od prvej kontrakcie? Prvy 36 hodin. Druhy 5, treti 2. Všetky prirodzene bez medikamentov, ci prepichovania plod. obalov