ahoj, koľko vás nechali prenášť po cisárskom reze? ak ste mali relatívne veľké bábätko 🙂 robia hneď cisársky keď pôrod sa nemôže vyvolávať???? 🙂
Teraz v oktobry som rodila druhe babatko tiez sekciou.dva dni pred terminom ani naznak porodu.zatvorena na 100zamkov.malinka vysoko.povedali mi ze este mesiac mozem nosit.... tak mi opat spravili sekciu... zavazilo ale aj to ze rozdiel medzi porodmi bol 20mesiacov a prvu dcerku som prenasala 10dni a vyvolavanie porodu vtedy dopadlo skoro tragicky.po akutnej sekcii museli malinku ozivovat... traja lekari sa zhodli ze nebudeme prenasat aby sa to neopakovalo...povodne som bola ale pripravena na prirodzeny porod.
Mne pôrod po prvom cisárskom vyvolávali... začali na 8.deň po termíne a malý sa narodil na 9. deň po TP s váhou 4400g... viem, že vo veľa pôrodniciach po sekcii nevyvolávajú, ale v TN áno... nechcem nikoho strašiť, ale mám na ten pôrod dosť ťažké spomienky....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No ja budem mat tent isty problem aj s velkostou babatka, pravdepodobne, podla toho, ze dcerka bola nadrozmerna 🙂 ale tak dufam, ze mi urobia sekciu skor a nenechaju prenasat..alebo snad babo bude mensie..a porodim klasicky, aj ked toho sa bojim..uvidim v akom stave bude jazva, babo a ja.Ja chcem rodit v BB, alebo "prinajhorsom" ZV (aj to len kvoli primarovi, lebo mi odrodil dcerku este v BB 🙂 )