Ahojte,
Zaujíma ma ak má niekto za sebou 3 sekcie pripadne viac.
Ake bolo tehotenstvo, samotna sekcia, čo na to lekari, rozostupy medzi sekciami a tak...zaujímajú ma reálne skúsenosti.
Ďakujem 🙂
Píšem za kamosku, má 4 sekcie, 4 zdravé a riadne donosene deti a aj ona úplne ok.
U nás sú veľmi konzervatívni lekári, v západnej Európe sú bežne ženy ktoré majú 4 sekcie
Z počutia poznám jednu žienku v Čechách, ktorá má všetkých 8 deti sekciou!! A predpokladám, že rozostupy neboli veľké....dnes sú už sekcie na vyššej úrovni robené ako kedysi..chvalabohu
3, prakticky všetky bez komplikácií, priamo na sále ma ukecávali na štvrtú.. 🙈🤣
3 sekcie bez problémov. Rozdiely 3,5 a 5 rokov.
Ja mam sice iba jednu. Ale lekar mi potom vravel ze ma pacientky ktore maju aj 5sekcii.
Mam sesternicu aj kamosku ktore maju 4sekcie v celkom kratkom case. Potom take co maju 3 s minimalnym odstupom 😉
A minuly tyzden som sa stretla so znamou a vravela mi ze mala na navsteve zenu. Neviem ci 7-8deti a vsetko sekciou 😉
Mam 4 sekcie za 10 rokov..rozdiel 3 roky, 3,5 roka a 4 roky..bezproblemove tehotenstvo bolo len to posledne..jazva bola vzdy ok, ale mala som zrasty hlavne pri 3.sekcii a ciastocne aj pri 4.
3 sekcie za 3.5r, rozostuoy 1r7m a 2r. Najhoršia posledná, jazva ma bolela od 5mesiaca, maternica asi držala Ken zo spolupatričnosti 😅 Ďalšiu sekciu už neodporúčajú, maternica by to už asi nezvládla. Na druhej strane, jedna známa ma za sebou 6 sekcii a išla by znova 😅 každá sme iná 😊
3 sekcie, problem bol pri druhom len. Pri tretej ma viac sledovali, inak vsetko ok. Ale do 4 by som uz urcite nesla..
Moja šéfka má 7 detí všetky išli sekciou, vždy celé telo normálne fungovala a pracovala. Najstarší má 15 rokov najmladší bude mať 2 roky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nieje to moja skúsenosť, ale skúsenosť mojich blízkych priateliek
- po 7 rokoch čaká druhé dieťa a má rizikové (pre zle zhojenú jazvu)
- ďalšia má 4 deti za 12 rokov (cca po 2-3rokoch), všetky sekciou, ťažko bolo len pri treťom
- 4 deti za 10 rokov, problémové tehu pri všetkých, pri posledných dvoch pre zle zahojenú jazvu
- ďalšia má 5 sekcií za 10 rokov a môže pokojne ešte ďalšie
- ďalšia čaká 6 za 12 rokov, všetky sekciou, všetko v poriadku, v pohode "behá" okolo tých menších a stará sa o domácnosť
Je to veľmi individuálne, niekto má problémy už po prvom, niektorá pri 6-tom je v pohode. Dopredu nikdy nevieš, vždy je lepšie radiť sa so svojim lekárom