Koľko pred pôrodom ste mali bolesti?

12. okt 2024

Koľko dní / týždňov ste mali predporodné bolesti hlavne prvorodičky? Pýtam sa preto lebo ma zaujíma že kedy asi približne môžem očakávať pôrod keď mám už týždeň bolesti 😁 ale doktor povedal že zatiaľ sa vôbec neotvaram a nevidí to na pôrod pred termínom , to oni vedia takto dopredu?

kvadrinkaaa
12. okt 2024

Aj mne povedal ráno, že som zatvorená na sto zámkov, nič nenasvedčovalo pôrodu a v ten deň večer ma chytili kontrakcie a na druhý deň ráno bola už malá na svete. Narodila sa o týžden skôr ako som mala termín. To, že si zatvorená nemusi znamenať, že to nepride napríklad zajtra. Pri prvom som mala bolesti panvy cca tyzden, potom mi odtiekla voda.

revikat
12. okt 2024

Ja som cítila dosť silných poslíčkov, hlavne v noci, tak približne dva týždne pred pôrodom. Porodila som v 39tt ☺️ mne napríklad presne týždeň pred pôrodom odtiekla hlienová zátka, a vedela som, že pôrod je už blízko

dixitka
12. okt 2024

Tuším 2 týždne pred pôrodom - ale zas neboi to nejaké brutál bolesti, len som cítila, že sa už niečo deje. Tvrdnutie brucha som mala od 17.tt, ale tie posledné 2 týždne to bolo silnejšie, bolela ma občas panva a tak. Postupne mi aj hlienová zátka začala odchádzať. Rodila som deň po termíne, 5 dní pred pôrodom som na poradni bola otvorená na 2 cm.

lucia13022023
12. okt 2024

Od 34tt som cítila poslickov, rodila som 7 dní po termíne. Ešte v deň pôrodu som mala menšie bolesti ako boli ti poslickovia 🤣

autor
12. okt 2024

@lucia13022023 ooochhh takze to vôbec nič nemusí znamenať 🫣🙈😂 nechcem byt ten istý prípad 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre