Koľko dní / týždňov ste mali predporodné bolesti hlavne prvorodičky? Pýtam sa preto lebo ma zaujíma že kedy asi približne môžem očakávať pôrod keď mám už týždeň bolesti 😁 ale doktor povedal že zatiaľ sa vôbec neotvaram a nevidí to na pôrod pred termínom , to oni vedia takto dopredu?
Ja som cítila dosť silných poslíčkov, hlavne v noci, tak približne dva týždne pred pôrodom. Porodila som v 39tt ☺️ mne napríklad presne týždeň pred pôrodom odtiekla hlienová zátka, a vedela som, že pôrod je už blízko
Tuším 2 týždne pred pôrodom - ale zas neboi to nejaké brutál bolesti, len som cítila, že sa už niečo deje. Tvrdnutie brucha som mala od 17.tt, ale tie posledné 2 týždne to bolo silnejšie, bolela ma občas panva a tak. Postupne mi aj hlienová zátka začala odchádzať. Rodila som deň po termíne, 5 dní pred pôrodom som na poradni bola otvorená na 2 cm.
Od 34tt som cítila poslickov, rodila som 7 dní po termíne. Ešte v deň pôrodu som mala menšie bolesti ako boli ti poslickovia 🤣
@lucia13022023 ooochhh takze to vôbec nič nemusí znamenať 🫣🙈😂 nechcem byt ten istý prípad 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Aj mne povedal ráno, že som zatvorená na sto zámkov, nič nenasvedčovalo pôrodu a v ten deň večer ma chytili kontrakcie a na druhý deň ráno bola už malá na svete. Narodila sa o týžden skôr ako som mala termín. To, že si zatvorená nemusi znamenať, že to nepride napríklad zajtra. Pri prvom som mala bolesti panvy cca tyzden, potom mi odtiekla voda.