Mali ste oficiálne zazmluvneného doktora?
Ja som mala zazmluvneneho primara za 300 e
Ja som mala tiež za 300 EUR.
Ani cent.... Za nic na svete by som ziadnemu porodnikovi neplatila za to, ze mi bude pri porode.
Nemala a nic som neplatila, tu su uplatky trestane pokutou a niekedy aj vazenim......
rodila sov v noci tak bol pri pôrode ten čo mal službu a neplatila som nikomu nič.lekár bol super a aj personál.
pri dcerke som mala za 400 a teraz pri syna za 500,dostala som aj pokladnicny doklad 🙂
nič ! je to ich povinnosť. Ludia si rozmaznaju lekarov a potom kym nepodstrčite obalku sa na vas vyseru !!! nechapem, to potom treba dať aj čašničke ešte priplatok aby vam spravila tu kavu lepšiu ako obyčajne..... aj predavačke v tescu aby vas obslužila milšie !!!!! kokos.....
..nič..
nic
zazmluvneného som nemala žiadneho, ten ktorý mal v noci službu bol super. Ani by ma nenapadlo dávať peniaze lekárovi, však dostáva mzdu. Tie peniaze viem aj lepšie užiť 😉
a za co preboha by som mu mala davat prachy??!!! za to ze robi svoju robotu,mu mam este dalej platit?! 😠 😠 😠
nič som neplatila a doktora som mala toho, ktorý mal práve službu a dva krát som mala šťastie na tých istých (2x cisársky) ani som sa nemusela s nimi dohodnúť 🙂
nemala som zazmluvneného a takto isto to urobím aj druhý krát, službu má vždy niekto a odrodiť ma musia. dať 300 - 400 eur za platenú službu? dajte predavačke 100e, za to že vás obslúži, alebo v banke, na pošte... prečo nedáte sestričkám..?
Jaj moja tazka otazka,za to ta tu niektore ukamenuju a poslu do basy🙂
Ale nech odpoviem na otazku a nemoralizujem tak 200€ mala som ho dohodnuteho,staral sa o mna pocas celeho tehu a poradil aj mimo prac doby.
ja som tiez nedavala nic a ani som nepovedala dakujem...je to ich povinnost odrodit a co najlepsie pre mamicku aj pre dieta...a oni si zarabaju svojimi sukromnymi ambulanciami a svojimi pacientkami, ved si uz za vsetko pytaju
ja som mala zazmluvneneho.... v BA na Antolskej.. pana doktora Oravca.... platilaq som 300€ a dostala som aj doklad o zaplateni
nic som neplatila odrodil ma doktor ktory tam bol a bol super aj sestričky ale potom som im doniesla kolaciky a flasu nechceli 🙂
nič
100€ este v 2009,a na poradne som chodila s obalkou...
Ved tolko ako bol cennik v nemocnici, to ma kazda porodnica oficialne dane, kolko sa plati. Vtedy to bolo asi 7500 Sk, otec pri porode 500 a epiduralka 2500, nepamatam si presne, takze tolko som platila, kolko bolo v cenniku porodnice. Bez zazmluvnenia by som nesla. Lekarovi som verila, pre mna to bolo dolezite.
Jedna vec je mat zazmluvneneho Dr., tam su samozrejme peniaze oficialne potrebne. Ale neuznavam take, ze je mi jedno kto ma odrodi a potom mu napcham dodatocne vacky. Nie kazdy ma totiz na to financne moznosti, preto si napr. Dr. nezazmluvni, ale vdaka takym, ktori Dr. zvykaju na to, ze aj ked to nejde oficialne pojde to bokom, sa zial niektori Dr. tak k porodom aj stavaju. Kazdy robi povolanie ktore si sam vybral. A pokladnicke, ktora vam nablokuje 20 tazkych poloziek tiez neda nikto peniaze do vacku len preto ze sa natrapila viac ako s inymi nakupmi napriklad 🙂
ja neviem co je toto za otazku? verejne sa priznavat k trestnemu cinu? lebo ak ide len o zazmluvneneho lekara, otazka by sa mala volat inak.... ked niekto dal, tak dal, je to jeho osobna vec... ale pisat to na verejne forum?
300 a staral sa o mna cele tehotenstvo
skoda, ze sa neda dat palec dole 😒 😠 🙄
nic a staral sa tak ako o vlastnu dceru,... 🙂 🙂 🙂
v zivote som nikomu nedala ziadny uplatok a ani nedam, nastastie v Kanade nieco take nie je bezny jav, takze predpokladam, ze by som tym lekara riadne sokovala a urazila a kedze nasa rodinna lekarka je aj porodnicka neviem si predstavit stretavat sa po takomto incidente nadalej v ambulancii, od hanby by som sa prepadla. predpokladam, zeby ma sama poziadala, aby som od nej odisla. O tom, ze pravdepodobne ide o trestny cin (tak ako pise @tenerifka) ani nehovorim ...
Za koho porod? Moj? Nic, ved ja som rodila, nie on 😀
nic, ved berie za to plat 😀
nic
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
mala som oba razy toho isteho zazmluvneneho, ani raz som mu mimo zazmluvnenia nedala ani cent. stacilo povedat "dakujem" 😉