Ahojte,koľko ste pribrali počas pôrodu ? A koľko ste stratili v pôrodnici a potom počas obdobia šestonedelí ? Ja som sa z váhy 68kg ( čo už som si vtedy hovorila že chcem schudnúť aspon 8kg😂😂) dostala počas tehu na váhu 87kg cca. Ledva chodím kĺby má bolia tak ako nikdy a keď si čupnem ledva sa sama postavím 🥹 Maly má vraj podľa usg 4000g týždeň pred pôrodom. Tak ja neviem😀
pred tehotenstvom 52, pred pôrodom 63, v nemocnici "ostalo" 3 kg, počas šestonedelia neviem, ale do polroka som mala svoju pôvodnú váhu ( nie rozmery).
pribrala som podobne ako ty cca. 20-21 kg a mne v porodnici ostalo hned 10 kg - maly mal 4.5 kg, placenta, voda.... 🙂 potom som schudla este asi 1-2 kg a ostatne ani za svet, maly ma teraz rok a este 1 kg a som na pred-tehotenskej vahe
ja som pri prvom pribrala 9kil, nechala som tam 10, teraz som v 36tt, mam plus 6kil, a uvidim kolko este priberiem a kolko necham. vahu pred tehotenstvom mam podla mna aj podla BMi normalnu.
Pribrala som 8 kg, 10 dní po pôrode, keď som sa doma vážila, mala som mínus 10 kg.
Ja som pribrala 20 kg, a v porodnici ostalo 12 kg.
Počas tehotenstva som pribrala 11 kíl. Po šestonedelí som mala späť váhu pred tehotenstvom.
13kg celkovo, v porodnici 6kg (dieta malo 3700g)
Ja som pribrala v tehotenstve zo 66kg na 87kg, po porode som domov prisla s 81kg 🤷♀️
Pred 1. tehotenstvom som mala 54kg, do pôrodu som pribrala 6 kg, tých som sa hneď pôrodom zbavila. Do druhého tehotenstva som pribrala na 57 kg a zas to isté so 6 kilami.
Išla som zo 68 na 84, doma som mala 74, po šestonedelí 69.
11 a 10
Pred tehu 55, pred porodom 64kg, po porode 58, momentalne som 5mesiacov po a mam stale kilo naviac 😅
otehotnela som so 70kg, rodila ako 86kg, z porodnice prisla ako 78kg a do pol roka som mala 63kg 🤷♀️😊
Pred prvým tehu 58kg,pred pôrodom 85kg,malý mal 4040g,,z pôrodnice som prišla s váhou 68kg,za mesiac som bola pod pôvodnou váhou,pri druhom tehu z 55kg na 90kg,malý mal 3850g,z pôrodnice som prišla s váhou 75kg do pol roka pôvodná váha 58kg
V pôrodnici som nechala nejakych 6-7kg, ale celych 5dni tam som dokopy nic nejedla. Po cisarskom mi davali len mixovane nechutnosti bez chuti. A potom som do troch mesiacov schudla 15kg na vahu 47kg.
Cca 9kg , ale islo potom kazdy den kilo dole. Voda v tele, pribrala som 20 kg vody do tela prakticky. Mesiac to islo prec , ako takeho klasickeho sadli mozno 3kg, ale to islo dole cvicenim
Pred otehotnením 64,pred pôrodom 78🐷🐷 Ako som prišla domov z nemocnice tak som mala 68kg. Takže nechala som tam 10kg.
Pred tehotenstvom 66kg, v deň pôrodu 83 kg 🙈 keď som sa vrátila z nemocnice 74 kg 🙈
Dnes, 9 týždňov po pôrode, 65 kg. Ale postava úplne iná 🙈
Minus 2 kila oproti pôvodnej váhe pred tehotenstvom. V deň pôrodu 72 po príchode domov 60.
Teraz 6 rokov po pôrode 54
V pôrodnici som nechala 7 kg
Pribrala som cca 14kg 7 som nechala v pôrodnici cca do pol roka išliel dole zvyšok teraz mam po roku o 3kg menej a dojčím babo malo 3660g
Pribrala 10kg, po prichode z porodnice -15kg
Pred tehu som mala 52 kil, pribrala som 18 kil, 48 hodin po porode som vazila 56 kil. Mala som velke dieta, velku maternicu, vela plodovej vody a obrovsku placentu, plus telo zadrziavalo vela vody. Ked som sa zbadala po porode v nemocnicnom zrkadle, nechapala som, ako mohli tie kila tak skoro zmiznut. Ale nenabrala som tuk a nejedla pocas tehotenstva somariny. Teraz, pol roka po sekcii vazim 54 kil, ale kedze cvicim kazdy den, myslim, ze som len nabrala cvicenim viac svalov, kedze sa snazim upravit diastazu. A nieco budu asi aj kojenim zvacsene prsia zadrziavat. No oblecenie mi vsetko super sedi ako pred tehotenstvom, takze to neriesim.
Pribrala som veľa a v nemocnici som nenechala ani len gram 🙈🙈😕 ani len maleho vahu.. Az neskor som zacala pomaly chudnúť, az po sestonedeli a ani len kojenie mi v chudnuti nepomohlo, co zevraj pomala 😅
Ja som pribrala za celé tehotenstvo 8,5kg. V pôrodnici som "nechala" 7,5kg. 3 týždne po pôrode som mala -13kg ako pred tehu .
Tá ja som extrém. Počas trhu +24, z pôrodnice domov stále +24. Rok Pp pôrode +24. No a potom naraz -30😜
otehotnela som so 60 kilami, rodiť som išla ako 71kilová a domov som prišla s váhou 60,5 kg...takže takmer všetko som nechala v pôrodnici...a to dcérka mala len 2,5 kila pri narodení....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Pocas porodi sa chudne, priberas nastastie len v tehotenstve 😃 ja som pri prvom podobne ako ty zo 70 kg to vytiahla na 88kg. Domov som prisla so 76kg. Teraz pri druhom zo 75kg na 84kg a domov z porodnice som prisla so 77kg.