Ahojte. Od minuleho tyzdna mam hnacky. Na modrom koniku som citala ze tak sa telo cisti pred porodom, ale ja som este len v 36tt. Mam sa skontaktovat s domtorom alebo to je normalne v takom tyzdni. Dakujem
Pripadne taky isty ucinok moze mat aj magnezium, vo vyssej davke. Alebo aj vyssie davky vit. C. Neuzivala si nieco z toho?
Ja som hnacku dostala az pri prvych kontrakciach a rodila som v 37tt. Nepocula ani necitala som o tom, ze by sa telo malo pred porodom hnackou cistit.
No ja som bezkala na toaletu od rana a vecer porod, ukončený 36tt
Myslím že tak cca týždeň pred pôrodom to začalo byť také podozrivé to behanie na wc 😀 vtedy ma ani nenapadlo že to môže súvisieť s pôrodom, rodila som 37+4tt. A na to že pôjdem rodiť skôr ma upozornil aj môj gynekológ na poradni v 35tt
ja som mala 7 dni hnacky 2tt pred porodom a potom tyzden som cikala kazdu chvilku rodila som v 40tt
ano mne tiez hovoril moj lekar ze telo sa potrebuje prečistit pred porodom, ja som mavala hnačky zhruba dva tyzdne pred porodom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
a nezacala si brat zelezo? ja som mala hnacky z toho zeleza ferro folgama, ci ako sa to vola, ono vacsinou zapeka, ale mne ho ku koncu tehotenstva predpisal dr. a mavala som z neho hnacky. skus sa opytat svojho dr, ale myslim, ze ak sa normalne stravujes, tak to nemusi byt nic, viac pi, aby si nebola dehydrovana a opytaj sa na poradni