Koľko dní pred pôrodom sa telo začne čistiť?

buchtickasima
1. mar 2015

Ahojte. Od minuleho tyzdna mam hnacky. Na modrom koniku som citala ze tak sa telo cisti pred porodom, ale ja som este len v 36tt. Mam sa skontaktovat s domtorom alebo to je normalne v takom tyzdni. Dakujem

zabina27
1. mar 2015

a nezacala si brat zelezo? ja som mala hnacky z toho zeleza ferro folgama, ci ako sa to vola, ono vacsinou zapeka, ale mne ho ku koncu tehotenstva predpisal dr. a mavala som z neho hnacky. skus sa opytat svojho dr, ale myslim, ze ak sa normalne stravujes, tak to nemusi byt nic, viac pi, aby si nebola dehydrovana a opytaj sa na poradni

hypnobirthing_mama
1. mar 2015

Pripadne taky isty ucinok moze mat aj magnezium, vo vyssej davke. Alebo aj vyssie davky vit. C. Neuzivala si nieco z toho?

matafen
1. mar 2015

Ja som hnacku dostala az pri prvych kontrakciach a rodila som v 37tt. Nepocula ani necitala som o tom, ze by sa telo malo pred porodom hnackou cistit.

danieli
2. mar 2015

No ja som bezkala na toaletu od rana a vecer porod, ukončený 36tt

tanickaskorokubikova
2. mar 2015

Myslím že tak cca týždeň pred pôrodom to začalo byť také podozrivé to behanie na wc 😀 vtedy ma ani nenapadlo že to môže súvisieť s pôrodom, rodila som 37+4tt. A na to že pôjdem rodiť skôr ma upozornil aj môj gynekológ na poradni v 35tt

lucinkab
2. mar 2015

ja som mala 7 dni hnacky 2tt pred porodom a potom tyzden som cikala kazdu chvilku rodila som v 40tt

timca55
3. mar 2015

ano mne tiez hovoril moj lekar ze telo sa potrebuje prečistit pred porodom, ja som mavala hnačky zhruba dva tyzdne pred porodom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre