Ahojte maminy .....kolko dní alebo týždnov dopradu ste prali a žehlili vecičky pre bábetko....nehccem aby ma to zaskočilo ked to príde preto to chcem mat porobené všetko...
v 38 tt 😉
ved to rob priebezne. ked nieco kupis, tak to hned oper a ozehli. potom nebudes mat toho vela. ja som prala a stale perem v neutral (tekuty prasok) bez parfemu. takze mne nemalo co voniat v skrini. ani avivaz nepouzivam. nejak mi tie vone vadia.
No ja som sa do toho už pustila teraz 🙂 , lebo som od 9 tt na rizikovom a bojím sa , že ak sa niečo stane, aby sme boli pripravený 🙂
myslím si,že je to individuálne🙂 niektoré z nás sú poverčivé a vecičky nechávajú až na úplný koniec,iné (medzi ne patrím aj ja) si vecičky začali chystať dobreženie pred otehotnením 😀 😀 😀 vyžívala som sa v tom a predstavovala si, ako do no nich budem obliekať svoje bábätko keď sa narodí 🙂)
Ale tašku do nemocnice som si balila na poslednú chvílu tak,že som ju zbalila a išla do nemocnice 😀 😀 😀 tam som sa neponáhľala 😅 😅
vecičky som prala v 2mes pred pôrodom a veci do pôrodnice som mala zbalené mesiac a pol
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
v 36tt som uz mala vsetko oprate ozehlene naskladane v komode