Koľko času ostáva od poslíčkov k pôrodu?

luneral25
1. feb 2013

Ahojte maminky!! Chcela by som sa opitat kolko ostava casu od poslicko k porodu. Som totiz 37tt-38tt a doktorka mi vravela ze to vraj uz dlho trvat nebude.

anjelicek26
1. feb 2013

@luneral25 - niektore zeny maju poslickov od polky tehu 😖 Ja som mala intenzivne od 30.tyzdna a rodila som 37tt+2. Zavisi aj od krcku, ci sa zmäkcuje, skracuje, ci babo kleslo dolu.. nielen od toho, ci maternica cvici.

hruska82
1. feb 2013

Ja to mam tiez od minuleho tyzdna.

monikajaco
1. feb 2013

mne zacali od 34 tt tak intenzivnejsie .....

papucz
1. feb 2013

ja som začala pociťovať prvé slabšie kontrakcie deň pred pôrodom, celý deň a noc sa pomaly stupňovali a na druhý deň poobede sa malá narodila, dovtedy žiadne náznaky nič

dahra
1. feb 2013

Ja som žiadnych poslíčkov nemala, ani neviem, čo je to tvrdnutie brucha. Cca 20 hodín pred pôrodom mi odišla hlienová zátka a nastúpili kontrakcie každých 20 min a postupne ustávali, až prišli raz do hodiny a potom nič. Ďalších 10 hodín totálny pokoj a potom nástup kontrakcií každých 5 minút.

blackcat8885
2. feb 2013

Ja mám poslíčkov 2týždne,som po termíne a nerodím takže asi to u mňa fakt ostane len pri poslíčkoch a budú vyvolávať ☹

rolla20
2. feb 2013

ja som mala poslickov iba jednu noc asi 2tyzdne pred porodom, potom bol utlm a potom rychly priebeh 🙂

flower2
7. mar 2013

ja mám poslickov (teda predpokladam ze je to to.... take velmi slabe predmenstruacne bolesti) asi od zaciatku marca, tak teraz neviem kedy to cakat, termin, prelom marec april.... pri prvom babu som nemala vobec nic, ked som zacala mat bolesti stupnovali sa az do porodu.... takze teraz vobec neviem co aa ako kedy cakat....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre