Máte niekto skúsenosť ?
Blbých komentárov sa zdrzte a nechajte si to na spoved 🙂
Skúšala som už horúca vana , obrubníky chôdza na zasunutie plodu nižšie, prechádzky a pod. Nezaberá preto chcem či niekto ma reálnu skúsenosť že aspoň sa otvoril a vyvolalo mu to pôrod pripadne sa viac Otvorila zena 🙂
Ahoj, snad to nepokladas za blby komentar, ale pravda je taka, ze jednak mozes zacat intenzivne hnackovat - rodis oslabena a dehydrovana a moze to tiez posobit na dieta, vykaka sa do plodovej vody. Je to nebezpecne. A to hovorim ako zena co stale prenasala. K tymto praktikam by som sa nikdy neuchylovala, nestoji mi to za ten risk. Ano, skusala som vsetko mozne ale sa mi iba potvrdilo ze nic specificke Ti porod naozaj nevyvola. Pride na to az vtedy, ked nastane cas.
Drzim palce.
Uryvok z clanku:
Dať veci do pohybu!
Mamička Zuzana teda zažila na vlastnej koži, že sex pred pôrodom môže dať veci do pohybu. Lekári odporúčajú ženám pred pôrodom sex ako jednu z prirodzených metód naštartovania pôrodného procesu. Mužský ejakulát obsahuje prostaglandíny, ktoré sa ženám podávajú i v nemocnici na vyvolanie pôrodu.
Podobne ako Zuzana, veľa iných žien má skúsenosti s takýmto „vyvolávaním“ pôrodu, no nie každá je o tom ochotná hovoriť. Pravdou zostáva, že oproti medicínsky vyvolanému pôrodu je toto lepšia alternatíva a že hoci nezaberie vždy a u každej tehuľky, u určitého percenta žien úspech má.
@kitycat ďakujem za názor 🙂
@colsami no keďže som tento koktejl skúšala 🙂 keď som bola tehotná, a vyvolalo mi to hnačku ale to je tak cele a spustilo bolesti , a keďže som sa radila s porodnou asistentkou 🙂
Ktorá ma týmto procesom viedla a dala mi návod 🙂 žiadne poškodenie nezhrozi🙂 pokiaľ to zena nemá raňajky obed večeru 🙂 a vie mieru 🙂
A pýtam sa preto , či majú aj iné ženy skúsenosť
mne 2* pomohlo cvicit,skakat,kruzit(jemne,opatrne) na fitlopte.cely den som to robila s prestavkami a dostavili sa jemne kontrakcie,silneli,potom sme isli dnu a o 5-6h som porodila.tak za mna fitlopta.skusala som predtym vsetko,sex,malinik,datle,homeo,prechadzky,okna....a nic
Sex a sperma 👍🏻 ejakulat obsahuje prostaglandin- latku, kterou pouzivame pri medikamentoznim vyvolavani porodu. Pokud jsou tve receptory v deloze a na deloznim cipku „pripravene“, muze se to rozjet 😉👍🏻
Muzes zkusit caj ze zazvoru a hrebicku.
Ricinovy olej a dalsi dryaky - typu ricin plus alkohol (tp doufam, ze v dnesni dobe uz zadnou nenapadne)- nase nemecke Leitlinie- med. doporuceni, ktera jsou sestavena na zaklade studii, vyslovene nedoporucuje.
Ja som prenasala, a zistili mi potom v nemocnici, ze som mala stale zavrety krcok maternice, musela som ist nakoniec na sekciu. Krcok to nepochopil ani po dvoch dnoch rozťahovania v pôrodnici 🙈 čize asi tak. Darmo budes skusat hovadiny, keď je dôvodom tvrdy zavrety krcok
Ten koktejl je úplná hlúposť ale vidím, že si rozhodnutá tak si daj.
@luciaruz ja som otvorená 🙂 takže potrebujem k tomu len dopomôcť ;)
@januska12323 nie je to hlúposť ;)
Sex s ejakulátom. U mna zabral 😁
A keby ti hamiltona spravili? Mne to pomohlo
@luteam už mi ho robili a nič 🙂
Joj no tak nic drzim ti palce nech sa cim prv rozbehne sam od seba
@luteam ďakujem🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To je vsetko nahoda podla mna.