Klystír pred cisárskym?

marfka3
20. aug 2018

Ahoj.davali ste si pred cisarom klystir?Lezim uz v porodnici zajtra cisár a sestricka sa ma.prisla pytat ci chcem klystir.

milus777
20. aug 2018

Ahoj. Tak mne nedavali na vyber a automaticky mi ho urobili. Mne aj pred laparoskopiou robili...

jankaga
20. aug 2018

Mne dali automaticky. Nepýtali sa ma

gir
20. aug 2018

Ja som mala 2x SC a žiadny Klystír som nemala ani ho nikto nespomenul.

zooeynka
20. aug 2018

@marfka3 mne dali na vyber. Kazdopadne si ho daj, nie je to nic tragicke a to pohodlie potom je na nezaplatenie. Neviem si predstavit ist na velku tesne po cisarskom. Netreba z klystyru robit vedu.

marfka3
autor
20. aug 2018

@zooeynka a kedy ti ho davali?mne ho chcu teraz vecer.a jedka si po nom este nieco?

janci05
20. aug 2018

Ja som síce rodila prirodzenou cestou, ale mala som naplánovanú vyvolávačku. Na druhý deň ráno asi o siedmej ráno mi ho spravili a o hodinku približne už som mala infuziu v ruke. V ten deň som už nič ráno nejedla, až večer po pôrode. Naposledy som jedla večeru deň predtým.

elaela23
20. aug 2018

Pri prvom mi dali ani sa nepytali a pri druhon,v inej nemocnici nie.nemohla som jest tusim od 21:00a davali mi ho rano pred 6:00.a rodila som od 11:55.pri druhom som mala ranajky a narodil sa 13:23

jackie17
20. aug 2018

Daj si ho, budes za to vďačná po cisaraku. Ja som mala problem zakaslat, ist na potrebu musi byt horor tak na druhy den

zooeynka
20. aug 2018

@marfka3 mne ho dali ked uz som mala kontrakcie, jest uz nebolo kedy, hned po klystyre(a sprche)som isla rodit. Ale nieco sa dovrzalo tak mi urobili akutnu sekciu.

marfka3
autor
20. aug 2018

@jackie17 no ja po prvom des na zachod vobec cely tyzden ani s prepacenim prdnut a doma po prepusteny som myslela,ze mi konecnik urve.Asi si ho dam...

jackie17
20. aug 2018

@marfka3 ja to iste, dcéra mi plakala vo vajíčku pri dverách a ja na záchode. Kým manžel utekal kúpiť čipky. Hroza des.
Tak preto si neviem predstavit ist na wecko skor, sialena bolesť to musi byt. Fakt je to super, ja som sa tomu prv bránila, predsa len je to take...ale neľutovala som, trva to chvíľku, ale úľava na dlho

marfka3
autor
20. aug 2018

@jackie17 a kedy tebe davali klystir?pred cisarom ci vecer pred?

kristinka86
20. aug 2018

Ja mám za sebou 3SC. Raz mi nedali, ale 2x áno. Len nejaký slabší. Nejedla som od večera nič a dávali mi ho tesne pred sekciou - teda, pred samotným napichaním a cievkovaním, aby som to aj stihla. 😀 Raz zo mňa ale aj tak nič okrem tej vody, čo vstrekli nevyšlo.

denisekkk
20. aug 2018

Ja mam 2sc a obe s klystirom, je to skvela vec vazne...

karkulka111
20. aug 2018

Prvy porod s klystirom no na nezaplatenie. Druhy bez a s placom na zachode . Som si nemohla za dva dni sadnut na zadok . Za mna pytat ked davaju

ciusinka
20. aug 2018

Ja mám za sebou akútnu sekciu,takze žiadny klystir nikto nestíhal riesit a v pohode som to zvládla aj bez neho,keby som rodila znovu,žiadny klystir si nedám..

mata1001
20. aug 2018

Ja som asi cudna,ale ja som si ho vypytala...nie je to nic strasne,sestricka na mna kukla,ze co chcem,ze si ho sama pytam...no ked som ho uz kupila a vlacila do porodnice,tak snad ho nebudem trepat spät. 🙂

tanuuulka
20. aug 2018

ja som rodila cisárskym a dostala som ho.. a teda by som si ho pýtala aj znovu. po cisárskom budeš prvý deň veľmi ubolená a už len predstava, že by mi ešte krútilo črevami, je podľa mňa hrozná :D

mirien22
20. aug 2018

Mna sa nikto nič nepýtal. V BA mi dali čípky a v DK klistir. Possss som sa rovnako podľa mňa a problém nebol žiaden ani pri jednom.

aly
20. aug 2018

@marfka3 urcite si ho daj, budes za to vdacna ked nebudes musiet riesit pri tych bolestiach este aj toto

lusyc
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evittam
20. aug 2018

@marfka3 Žiadny klystir pri CR, normálne som bola na velkej na druhý den,ziadna "hrôza".

lindusss2016
20. aug 2018

Tiez 2 sc a nikto sa ma nic nepytal a nemala som

yanni
20. aug 2018

U nas sa nedava vobec. Ani prei normalnom ani pre cisarskom. ja som nesmela pro planovanom cisarskom jest od 22 hod vecer. Dieta sa narodilo rano o pol 9 a kandit som isla na druhy den a bez problemov. U nas daju taku tubu s niecim, to si vstreknes tam kde mas a do par minut ti lahucko bez problemov bolesti, tlacenia vsetko vyjde same.

jantato
20. aug 2018

ja som isla rano s taskou na cisarak o 7hodine ,po 10tej ma zobrali na operacku ale klistir nedali ani co viem u nas na sekciu nedavaju ... a so zachodom som nemala problemy vôbec ani pri jednej sekcii.

luc289
20. aug 2018

@marfka3 ja som rodila prirodzene a ziaden klistir nemala

malinajahoda
20. aug 2018

@marfka3 Mňa sa takisto nepýtali. Povedali, že ma o 5 ráno zobudia a dajú mi ho. Proste automaticky bez nejakého výberu.

evita168
20. aug 2018

Ja som pred cisarskym nemala klystir a to som mala predtym aj 4dni total zapchu ze mi nepomahal ani cipok a po cisarskom led som isla len cikat som skoro zomrela od bolesti a to som si vravela ze boze co ked pojdem na velku ved som nebola kolko a nakoneeec prosim vas mama mi na navsteve doniesla kavu a potom som do pol hodky isla na velku potrebu jak nic bez problemov 😂😂😂vobec nic ma nebolelo a bolo sup sup 😂😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre