Kedy vám skončilo šestonedelie?

michaela.g
7. aug 2011

Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s tym ked 600nedelie trvalo dlhsie ako 3 mesiace?

Ako riesim to s gynekologom, bral mi krv a aj ma pravidelne kontroluje so sonom. A vraj vsetko OK, na kyret to neni...

Len chcem vediet ci je nas viacej?
A kedy to uz konecne skonciiiii, cele leto budem behat s vlozkami?? 😒

vefi89
7. aug 2011

mne trvalo ani nie dva týždne .... 😖 😖 😖 toto fakt nezávidím 😨

michelleuk
7. aug 2011

mne trvalo 8 tyzdnov hadam aj nejaky den naviac 😠

aknaj
7. aug 2011

Pri oboch deťoch tak ako má byť, 6 týždňov. 😉 😉 😉

nelicefo
7. aug 2011

Mne 7 týždňov,pozerám že si z okolia TT,akého máš gynekológa? 😕

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikam
7. aug 2011

Mne asi 5 tyzdnov. Podla mna by si mala skusit ineho gynekooga, nemyslim si, ze je to v poriadku tak dlho. 😉

ludka140281
7. aug 2011

po 9 tyzdnoch

laura34
22. aug 2011

Šestonedelie vždy trvá 6 týždňov, od toho je aj ten názov odvodený. Počas tých 6. týždňov dochádza v celom organizme ženy k zmenám. Čiže nie je to len krvácanie! zmena nastáva na pohlavných orgánoch, na maternici, v endokrinnom systéme - hormóny, nastáva pokles estrogénov a progesterónu a naopak zvyšujú sa hodnoty prolaktínu. A mnoho ďalších zmien a to aj psychických. A čo sa týka toho 3mesačného krvácania po pôrode michaela.g nie je to podľa mňa v poriadku, zájdi za iným gynekológom a to čo najskôr!!! 🙂

lenkab1984
22. aug 2011

tiez si nemyslim ze je to v poriadku, skus ineho gyn. ja som mala pokoj po 5tyzdnoch

zuzana17
22. aug 2011

trvalo mi to v oboch prípadoch 6 týždňov. 3mes. je veľa!!!

velvet26
22. aug 2011

mne trvalo krvacanie len dva tyzdne, potom som mala jeden tyzden este spinenie, rodila som prirodzene, tri mesiace je naozaj vela, ale pevne verim, ze sa ti uz upravi..

snopkulka
22. aug 2011

2-3 týždne

svetluska4
22. aug 2011

prvy cca 4 tyzdne a druhy presne 6 tyzdnov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre