Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s tym ked 600nedelie trvalo dlhsie ako 3 mesiace?
Ako riesim to s gynekologom, bral mi krv a aj ma pravidelne kontroluje so sonom. A vraj vsetko OK, na kyret to neni...
Len chcem vediet ci je nas viacej?
A kedy to uz konecne skonciiiii, cele leto budem behat s vlozkami?? 😒
mne trvalo 8 tyzdnov hadam aj nejaky den naviac 😠
Pri oboch deťoch tak ako má byť, 6 týždňov. 😉 😉 😉
Mne 7 týždňov,pozerám že si z okolia TT,akého máš gynekológa? 😕
Mne asi 5 tyzdnov. Podla mna by si mala skusit ineho gynekooga, nemyslim si, ze je to v poriadku tak dlho. 😉
po 9 tyzdnoch
Šestonedelie vždy trvá 6 týždňov, od toho je aj ten názov odvodený. Počas tých 6. týždňov dochádza v celom organizme ženy k zmenám. Čiže nie je to len krvácanie! zmena nastáva na pohlavných orgánoch, na maternici, v endokrinnom systéme - hormóny, nastáva pokles estrogénov a progesterónu a naopak zvyšujú sa hodnoty prolaktínu. A mnoho ďalších zmien a to aj psychických. A čo sa týka toho 3mesačného krvácania po pôrode michaela.g nie je to podľa mňa v poriadku, zájdi za iným gynekológom a to čo najskôr!!! 🙂
tiez si nemyslim ze je to v poriadku, skus ineho gyn. ja som mala pokoj po 5tyzdnoch
trvalo mi to v oboch prípadoch 6 týždňov. 3mes. je veľa!!!
mne trvalo krvacanie len dva tyzdne, potom som mala jeden tyzden este spinenie, rodila som prirodzene, tri mesiace je naozaj vela, ale pevne verim, ze sa ti uz upravi..
2-3 týždne
prvy cca 4 tyzdne a druhy presne 6 tyzdnov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
mne trvalo ani nie dva týždne .... 😖 😖 😖 toto fakt nezávidím 😨