Kedy vám po pôrode prestali padať vlasy?

lulistek
13. jan 2014

Ahojte,
som uz 9 mesiacov po porode a stale mi padaju hufy vlasov, nemozem ich mat ani rozpustene. prejdem si vlasy a mam plnu hrst. Viem ze je to normalne, ale dokedy??

Dakujem za Vase skusenosti

luba28
13. jan 2014

nas ma 20 mesiacov a padaju stale,...asi len kratsi strih pomoze,.....

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninela
13. jan 2014

ahoj, žiadne strachy, je to naozaj normálne, pomôžu nejaké vitamíny a ak kojíš tak po skončení tiež. Telo sa proste znovu naštartuje. Krátky strih naozaj pomôže 🙂 vlastná skúsenosť.

magdulienka2
13. jan 2014

Asi to tak skoro nebude ☹ moja ma 9 mesiacov a vlasy padaju a padaju. Tak som dala kratsi strih.

snopkulka
13. jan 2014

... začali padať, keď mal syn (prvý) 3 mesiace, prestali hneď ako som začala užívať REVALID tabletky (môžeš aj počas kojenia). Padali mi tiež húfne, kedykoľvek som si vošla do vlasov, plná hrsť mi vypadla, robili sa mi pri spánkoch dokonca prázdne miesta, no hrôza 😨

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monika2712
13. jan 2014

mne prestali ked som prestala kojit po roku.

mihaja
13. jan 2014

Ja som prvé tri mesiace po pôrode mala vlasy ešte zdravšie a hustejšie než kedykoľvek predtým, až potom to začalo. Poriadne ma to preriedilo trvalo to myslím aj pol roka.

libad
13. jan 2014

Mne praveze po porode zhustli vlasy 🙂

martinaxx
13. jan 2014

moja malá má 2 roky a stále mi vypadávajú 🙂

gaby21
13. jan 2014

Ked som prestala kojiť v 15 mesiacoch 😎

bzunnka
13. jan 2014

ked som prestala kojit 😒 u nas to bolo po osmich mesiacoch

standu
13. jan 2014

Mne zacali padat vlasy po porode asi 4mesiace, trvalo to zhruba mesiac. a pozeram ze mi rastu nove take 3cm mi trcia kade tade 🙂

maminag
13. jan 2014

ja som už 14 mesiacov po pôrode a padajú stále, je to o čosi menej, ale padajú........

something
13. jan 2014

asi tak 5mes. po tom ako so prestala kojit

melalex
13. jan 2014

Žienky vyskúšajte biohar vlasovu vodu mne pomohla po týždni užívania a to mi neskutočne vypadavali až som miestami mala plešinky.Kúpila som si jednu flaštičku v lekárni a viac mi netrebalo.Mne vypadavali 6 mesiacov a to som si povedala že DOSŤ a našla som toto.Snad vám pomože.

eunomia
13. jan 2014

Mne ake straaasne padali, fakt hrste a mala som stale vlasy v gumicke a aj tak som kazdy den vysavala moje vlasy. Po 6 mesiacoch to nejako samo preslo, nechapem ale vsimla som si to da sa povedat zo dna na den.

tomikejt
13. jan 2014

mne prestali padat az ked som prestala kojit

lauricka
13. jan 2014

normalne je, ze zacnu padat cca 3 mesiace po porode a prestavaju po dalsich cca 3 mesiacoch. V Tvojom pripade by som uz zasla k lekarovi. Mozno Ti len chybaju dake vitaminy....

petka55555
13. jan 2014

pri oboch mi zacali tri mesiace po porode a velmi padali 3-4 mesiace, potom uz menej

ankiki
14. jan 2014

Začali niekedy v 3 .- 4. mes. po pôrode a prestali okolo 1.r. malinkej. Dala som si počas toho urobiť kratší strih, ale o to rýchlejšie potom podrástli a používala som od DeMiclen ampulky ku korienkom a šampóny na posilnenie vlasov🙂 😉

stanislavao
14. jan 2014

treba si kupit vytaminy, ked vam stale padaju vlasy. mne nepadali vobec ,ale svagrinej dost vela a dlho aj ked nedojcila. cakat, ze to prejde je blbost. treba s tym nieco robit.

sutiakova
14. jan 2014

mne začali padať asi 2 mesiace po pôrode doslova celé chumáče a trvalo to cca 2 mesiace. Možno by to trvalo aj dlhšie, ale začala som užívať Revalid tablety a u kaderníčky som si kúpila také ampulky proti vypadávaniu vlasov. Ale veru doteraz mi tie vypadnuté vlasy poriadne nedorástli a to bude mať malý o chvíľu 2 roky.

sea23
14. jan 2014

začali mi padať pol roka po pôrode a ked som zacala uživat Donnahair,pomohlo to 🙂

daniela242
14. jan 2014

Začali mi padať cca 3 mesiace po pôrode prestali padať keď mali deti cca rok. S kojením to u mňa súvis pravdepodobne nemalo , pri dcére vlasy padali chvíľu aj po ukonení kojenia, pri synovi prestali padať ešte počas kojenia..

spisiacka
14. jan 2014

ono je to indivdualne ako vsetko co saporovnaka co ako u koho bolo. Mne zacali 3 mes po porode a trvalo to pribilzne 3 mesiace. Nebrala som ziadne vitaminy a prestalo to samo. Teraz som znova tehu a ozaj je pravda teraz si to vsimam ze pocas tehu mi prestali uplne vypadavat vlasy. Ani to bezne padanie nie je. Takze je to hormonalna zalezitost a viem ze po porode to znova vypadne vsetko naraz co sa teraz drzi.

adkasmolka
14. jan 2014

Keď mal syn 4,5 mesiaca išli sme na dovolenku. Asi more učarovalo mojim vlasom, lebo to prestalo. 😵

luvika
14. jan 2014

Mne teraz posledne dva tyzdne uz nepadaju, cize od toho 4,5 mesiaca. Ale mne prestali, ked som si ich zacala mazat kokosovym olejom kvoli tomu, aby neboli suche, aj pokozku hlavy...asi to pomohlo 🙂

matozazzo
14. jan 2014

Ahoj, mne padali vacsinou okolo pol roka, ked mali dcerky, zacala som uzivat viacej vitaminov, kupila som si tusim Calibrum mami, no a prestali, ked som prestavala s kojenim. Trvalo to asi 4-5 mesiacov. Takze neboj, a dorastli mi a este krajsie, kvalitnejsie 🙂
Pri prvej mi padali viac, vraj stresom, pri druhej menej.

denisafono
14. jan 2014

no mne prestali padat v tehu asi v polovici a uz nepadaju a tomu su 2roky takze je to individualne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre