ahojte.. dnes som 25 den po porode a stale mi vidno sitie. teda stehy mi nevypadli este. dr. povedal ze za 2-3 tyzdne sami vypadnu. no akosi nic.. mam pocit ze mi uz zavadzaju a obcas neprijemne zatlacia.
pritom od porodu som sa sprchovala cistou vodou vzdy po aj malej potrebe.. teraz uz len dva krat za den.. nepouzivam mydla, a len bavlnene nohavicky, co najvioac volne a vzdusne, ani uz nespinim no tie stehy mi prekazaju...
kedy odpadli stehy vam?
7-10 dni
mne tiež nechceli vypadnúť skoro 3 týždne, potom som si na to dala gázové štvorce namočené v repíku a na druhý deň boli všetký preč :D treba vyskúšať repík fakt pomáha
a ja som ani nevedela,že ich mám 😕 😀 a ani kedy vypadli 😉 to fakt cítite? alebo to robí galibu? fúha, mala som šťastie
tak prajem "skoré zbavenie sa problému" 🙂
a soory, že som neodpovedala priamo na tvoju otázku, len som pridala aspoň inú skúsenosť 😉
mala som cisarsky ale stehy som vobec nevidela. Pouzili taku nit ktora sa sama vstrebe do tela, rana bola akoby zlepena, ziadne nite ani stehy nebolo vidiet. do tych 6 tt by sa to malo zahojit, ved 6tt sa chodi na kontrolu , skontroluju ti ranu.
A bol to cisársky alebo vaginálny pôrod?
Pretože som rodila normálne a o stehoch som vôbec nevedela... Nevypadali, ale vstrebali sa...
ja som mala CR a stehy mi vyliezali von 10 mesiacov, raz mi dokonca robili reviziu rany a este asi 3 mesiace potom mi vyliezli dalsie 😝 vraj neznasanlivost sicieho materialu 🙄
budem sa opakovat ,ako li-la o stehoch som vobec nevedela 😉 nevypadli,ale vstrebali sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som si stehy po porode vytiahla, lebo uz som to mala zhojene a tak ako pises mi zavadzali a prave kvoli nim som mala bolesti, tak sme ich vybrali a odvtedy som ani nevedela, ze som rodila.