Ahojte idem sa opýtať k Vám koľko dní pred porodom vam odišla zátka?
neodisla 🤷♀️😊
Asi 2 týždne pred pôrodom. Aj pri prvom tehotenstve, aj pri druhom.
Počas začínajúcich kontrakcii, keď som ešte bola doma. O cca 11. večer, o 3. ráno som už bola v nemocnici
Vzdy v nemocnici ked praskli vodu
ja som prenasala dlho, 15 dni ma nechali! zatka mi odisla po podani tablety na krcok cca po 15 hodinach, uz som mala ale pravidelne ale nie prilis silne kontrakcie....porodila som potom asi cca do 3 hodin. ta zatka je dost nechutna....
@baska1930 pri každom dieťati inak🙂 a u teba to tiež bude indivindi.Pri prvom vôbec,pri druhom cca 4dni pred pôrodom a postupne až do pôrodu,pri treťom cca 5hodin pred odtokom vody,nakoniec vyvolavacka až za dva dni.
baby,ako to vlastne vyzera?😃
@baska1930 mne poobede a v noci uz sa spustil porod, sle ten trval milion hodin. Takze mozem povedat asi, ze den pred porodom hmm
Mne odišla dnes na obed, no zatiaľ žiadne bolesti ani nič, inakšie už 3 noci mávam silné kontrakcie ktoré sa vždy po 3 hodinách zastavia, taka som nešťastná už to chcem mať za sebou 😒😒
Mne zacal porod tak ze odisla zatka a praskla voda a uz to islo 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@baska1930 ja neviem 🙈 úplne vážne neviem či mi odchádzala postupne alebo pred pôrodom, vôbec som to nezaregistrovala 🙈