Kedy treba nahlásiť, že chcem epidurálku?

milagrosss20
15. aug 2013

Ahojte chcem sa vas opytat baby..idem rodit do novej nemocnici v Prešove..chcem si dat pichnut epi ked uz fakt nebudem vladat s bolestiami...len neviem kedy to mam nahlasit..vedeli by ste mi povedat kedy je to treba?dakujem 🙂

easy200
15. aug 2013

ahoj, neviem, ako u vas, ale v BA na Kramaroch treba ist k internistovi na pokec + vyplnenie dotaznika v 36-37 tyzdni, dostanes o tom papier, potom pred porodom sa to zaplati v pokladni v nemocnici, stoji to 152 EUR + potvrdenie o zaplateni, oba papiere treba mat so sebou pri porode, ak ju nevyuzijes, strhnu si 10 EUR a ostatne vratia pri odchode z porodnice.

milagrosss20
autor
15. aug 2013

@easy200 tak v utorok potom ked pojdem na ctg nahlasim ze chcem epi...dufam ze to stihnem este 😀

milagrosss20
autor
15. aug 2013

je tu niekto z PO ci?

kikina84
15. aug 2013

@milagrosss20 treba sa spytat u svojho nemocnickeho lekara,od neho dostanes pokyn,kedy a kde sa kona skolenie ohladne zavedenia epiduralu a na ten termin sa dostavis a vypocujes si to..trva to cca hodinku +- co sa este maminy pytaju rozne otazky ohladne toho..a ked absolvujes skolenie,podpises papier pri odchode a ten podpisany papier potom zoberies a pojdes do nemocnicnej pokladne..Tam uhradis konkretnu sumu a švacnú ti tam nejaké razítko ze to mas uhradene a potom to len odovzdas do svojej spravy,pripadne svojmu lekarovi/porodnikovi 🙂 ,aby vedeli ze mozu pouzit epidural 😉

milagrosss20
autor
15. aug 2013

@kikina84 super dakujem za info 🙂

aneri66
16. aug 2013

ja v Starej Ľubovni som žiadala tesne pred pôrodom.... no mala som 20 rokov a teraz keby som mala mať ďalšie bábo tak ju určite nedám 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre