Kedy ste začali rodiť?

cupovamonika
30. júl 2024

Ahojte baby , som v 38 týždni tehotenstva , chcem sa opýtať vás kedy ste asi začali rodiť či to prišlo na vás skôr alebo až v 39 , 40 týždni , chcela by som sa opýtať ako to na vás prišlo či doma alebo v nemocnici 🙂

vevebono
30. júl 2024

Prvý syn 42tt vyvolavany. Druhý syn 40+5 na poradni že hlavička je dole utekajte na príjem. Tretia dcéra 38+4 mi odtiekla voda v obchode

cupovamonika
autor
30. júl 2024

No ja na každú jednu poradňu čo chodím tak hlavičku má bábätko stále dole

janicqa284
30. júl 2024

@cupovamonika Ja pri prvom presne v deň termínu, odtiekla mi len hlienova zatka, poslali ma rovno do nemocnice a o pár hodín som aj porodila. Pri druhom som mala silné kontrakcie s tým som šla do nemocnice a cca o 2 hodiny som porodila. Ani pri jednom mi neodtiekla voda, pri oboch mi ju prepichovali v pôrodnici.

cupovamonika
autor
30. júl 2024

A keď odtecie tá hlienova zátka je to tiež taký pocit ako keby som cikala alebo ide to ako vodopád
@janicqa284

nika23t
30. júl 2024

@cupovamonika nemusí byť. U mňa hlienova zátka začala ako ružový výtok, nič iné. Potom ma začali pobolievat kríze a asi po 2 hod mi došlo, ze to bobolievanie je v nejakom intervale. Porodila som do 17 hodin, ako prvorodicka som šla do pôrodnice skoro, bola som tam 14 hodín. Pri treťom mi stačilo 5. Držím palce, nech to máš rýchlo za sebou 🍀

lienka.7
30. júl 2024

@cupovamonika u každého je to ine. Mne postupne ako keby odchádzala asi týždeň. Jemný hlien som vždy mala. V deň porodu som sa zobudila, mala som pocit, ze som sa pocikala... sla som na wc teda a tam zo mňa doslova vyletela , už bola aj krv, nabehli postupne kontrakcie a do hodiny a pol bola malá na svete. A to som bola 37+6.

cupovamonika
autor
30. júl 2024

Fuu baby ani si neviete predstaviť ako by som to chcela mať už za sebou a to termín pôrodu mám až 28.8 ale či do vtedy vydržím neviem

cimage
30. júl 2024

1.syn 4dni po termine, zacal doma o pol 3rano
2.dcera den pred terminom, zacal v obchode, ale este som si nebola ista, ci to je naozaj, alebo len poslickovia
3.dcera v den terminu, zacal doma okolo 3 poobede, ako jedinej odtiekla voda.

danyelia
30. júl 2024

Ahoj, u mňa 4x pôrod v 38 tt, prišlo to na mňa doma, bežala som do nemocnice 🙂

lucy_ms
30. júl 2024

Prvé dieťa som rodila 4 dni po termíne, večer ma začali bolieť kríže viac ako dovtedy, ale keďže som chcela spať, tak som celú prvú dobu pôrodnú prespala. 3x som si bola dať sprchu a teplú vodu na kríže. Neviem, kedy mi odišla plodová voda, ale asi v sprche. Ešte som stihla ísť 45 minút autom k pôrodníčke do ambulancie a odtiaľ sme leteli už jej autom do pôrodnice, takmer som jej odrodila v aute, ona bola v panike, ja vysmiata. Druhé dieťa som rodila 11 dní po termíne, pôrod vyvolávaný, tiež neviem, kedy mi odtiekla voda a takmer som porodila na chodbe, lebo som mala čas, veď v nemocnici som už bola 😃😃😃 ale aj to išlo veľmi rýchlo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre