Kedy ste sa začali otvárať?

gambicka
7. sep 2012

Ahojte tehulky a maminy.som 39tyžden a o tyžden mam termin 14.9.včera som bola na poradni a doktorka mi povedala že sa vobec neotvaram a krčok nemam vobec dozrety.čo to znamena,možem mat tažky porod?som z toho dost nervozna.

malabiba
7. sep 2012

pri kontrakciách sa krčok skracuje a otvára, u niekoho pomalšie....ja som rodila podobne až v 41 týždni

timi1983
7. sep 2012

Ahoj ja som v 41tt a ešte sa neotváram, mam krčok 1,5cm a otvorena som na špičku prsta

nicky07
7. sep 2012

Ahoj ja som bola otvorená od 24tt na jeden prst a potom od 30 tt na 2 prsty... Strach veľký aby som neporodila predčasne.No potom sa to zaseklo a dokonca som týžden prenášala a nález bol stále rovnaký. Nakoniec mi pôrod vyvolali prostaglandínmi a otvorila som sa za necelú hodinku na krásne 4 prsty...

danka2105
7. sep 2012

@gambicka Ja mám termín presne vtedy ako ty, 14-teho a som na tom podobne.

timi1983
7. sep 2012

@nicky07 pokial sa porod nespusti do pondelka, tak v pondelok mám prísť na príjem do nemocnice,ale lekar mi hovoril že najprv mi dajú nejake tabletky a potom keď nič tak vyvolavačku. Len nechápem prečo mi hovoril že sa to môže ťahať až do konca týždňa, najradšej by som to mala za sebou uz v pondelok.

penka
7. sep 2012

@timi1983 môže sa to natiahnúť tým, že dostaneš vyvolávačku, nič sa nemusí diať. Potom by mal byť deň voľno a na tretí deň opäť vyvolávačka. Ak sa to ani potom nerozbehne, nasleduje cisarák. Neboj, väčšinou vyvolávačka zaberie. Len musíš byť od rána na lačno a čakať 😒

timi1983
8. sep 2012

@penka mám byt na lacno aj ked mi chce najprv dávať nejake tabletky? Vies on mi nespominal že mám prísť na lacno, bola by som najradšej keby to prišlo samo cez tento víkend, bojim sa. A ty si rodila ako?

peta1991
8. sep 2012

@gambicka Ahoj ja mam termin 15.9. a tiez sa este neotvaram.ale uz dobry tyzden mam bolesti v podbusku.k lekarovi idem az v utorok tak uvidime co povie doktorko 😉 ale neboj co ma byt to bude 🙂

nicky07
9. sep 2012

@timi1983 No u mňa to bolo tak že ráno mi plánovali dať jednu tabletku - čo teda mysleli že prostaglandinový čípok, ktorý sa zavádza do krčka maternice.potom chceli čakať do poobedia ak by nezabral dali by mi ďalší čípok. Ak by ani ten nezabral tak ešte na dalši den rano jeden a ak by ani ten nezabral tak by mi urobili sekciu. Našťastie zabral hneď prvý. U mňa ale nemohli dlho čakať lebo mi nenápadne odtekala plodova voda čo som si ja nejako nevšimla a keď som prišla do poradne tak som už žiadnu nemala a bábätko bolo ohrozene. takže to museli riešiť čo najrýchlejšie... :(

drapka
12. sep 2012

Baby, tak aj ja sa k vám pridám, tiež mám termín na 14.9 a nič... malinkej sa akosi nechce von...

naky
10. dec 2012

@gambicka ahoj, ako ti nakoniec dopadol porod? otvorila si sa?
ja som 38 a lekar hovoril, ze som uplne zatvorena, krcok 2,5-3.. cervix stale 2-3.. tak sa bojim, aby som nakoniec neprenasala...

d15ominika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanislava2
26. aug 2013

@d15ominika to čo je za blbost?ved kludne možeš prenášat ked je všetko ok.Ja by som mu to nedovolila a zmenila gynekologa.

d15ominika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanislava2
26. aug 2013

@d15ominika máš problém ist rodit niekam inam ?

d15ominika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre